To je to što me zanima!

Zbog brze vožnje bez dozvole kažnjen je sa 60 dana zatvora

Sa 60 dana zatvora i tisuću kuna nepravomoćno je na velikogoričkom Općinskom sudu kažnjen 58-godišnjak, koji je u nedjelju ujutro bez vozačke dozvole i nepropisnom brzinom vozio Kia Shumu.
Vidi originalni članak

Iz zagrebačke policije u ponedjeljak kažu kako je 58-godišnjak u Velikoj Gorici zaustavljen zbog prebrze vožnje - vozio je 71 kilometar na sat, što je za 21 kilometar na sat više od dozvoljenog u naseljenom mjestu.

Daljnjom provjerom utvrđeno je da je vozio bez položenog vozačkog ispita te je uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Velikoj Gorici.

Nepravomoćnom presudom kažnjen je s 1000 kuna te kaznom zatvora od 60 dana.

Zasad mu je rješenjem određeno zadržavanje na rok od 15 dana do pravomoćnosti presude, navode u policiji.

(mz)

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vemi_zd_zg 29.08.2019.

    ..šta ti znas, kako se ljudi mijenjaju. Kad nemas pojma. Krivu drinu nikad niko, nije ispravio...... onda se nade vas par pametnih, kako da provode zatvorski rezim...

  • realan1234 26.08.2019.

    nikakav zatvor za takve jer samo dabe pije i jede na nas racun nego fino 60 dana kramp i lopate u ruke i kopat kanale za vodu u mjestima gdje nema vode i meni se cini da nikad vise nebi mu palo napamet da ponovi tako nesto

  • ~DAVID~ 26.08.2019.

    Bolje on 60 dana u ćuzi nego njegova žrtva vječnost na onom svijetu. Kod ponavljanja treba 6 mj.bezuvjetnog zakona a ako i treči put ponovi onda DOŽIVOTNA ZABRANA upravljanja motornim vozilima,takvim likovima auti služe kao hladno oružje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare