To je to što me zanima!

Zbog curenja plina 1700 gostiju Hiltona evakuirano

Radnici su nepažnjom oštetili plinovod u blizini velikog hotela i plin je počeo ulaziti u zgradu kroz ventilacijske cijevi, gosti su u žurbi istrčali van
Vidi originalni članak

Oko 1700 gostiju hotela Hilton u središtu Praga i osamstotinjak zaposlenika u susjednim poslovnim zgradama morali su napustiti sobe i urede zbog jačeg curenja plina, priopćili su vatrogasci.
- Riječ je o najvećoj evakuaciji u Pragu nakon katastrofalnih poplava u ljeto 2002. - izjavio je glasnogovornik praških vatrogasaca Vit Pernica. Oko 10 sati radnici su nepažnjom oštetili plinovod u blizini velikog hotela i plin je počeo ulaziti u zgradu kroz ventilacijske cijevi, rekao je. Gosti koji su u žurbi, nerijetko u laganoj odjeći, istrčali van po hladnom vremenu, rano poslijepodne dobili su dopuštenje da se vrate u hotel. Nema dojave o ozlijeđenima. Hotel Hilton u Pragu smatra se hotelom s najvećim kapacitetom u češkoj prijestolnici i jednim od najvećih u srednjoj Europi.
- Radi usporedbe, u čitavoj 2006. u Pragu su se morale evakuirati 722 osobe u nekoliko izgreda - rekao je Pernica kako bi predočio razmjere ove akcije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare