To je to što me zanima!

Zbog debljine krenula na dijetu pa skoro umrla od anoreksije

Alice Vinall zbog debljine je imala zdravstvenih problema pa je krenula na dijetu. U dvije godine izgubila je 89 kg i završila u bolnici. Oporavljala se gotovo 18 mjeseci
Vidi originalni članak

Britanka Alice Vinall (25) gotovo je umrla od posljedica debljine, a kada je krenula na dijetu, izgladnjivanjem i tjelovježbom se dovela na rub smrti, piše Sun. Alice je težila čak 133 kg. Kako bi smršavjela počela je mahnito vježbati i preskakati obroke. Gubila je na težini, no nakon nekog vremena dijeta je postala opasna. Jela je samo jednom na dan, a istovremeno na pokretnoj traci trčala po 90 minuta. Alice je izgubila nevjerojatnih 89 kg i pala na samo 44. Nakon što se onesvijestila počeli su joj otkazivati organi. Završila je u bolnici zbog anoreksije, i nakon 18 mjeseci mukotrpnog oporavka uspjela se ''zaustaviti'' na normalnoj težini. Sada teži 69 kg i zadovoljna je svojim izgledom. 

Liječnici kažu kako nikada nisu vidjeli tako drastičan slučaj, piše Sun.

- Debljina me skoro ubila, no mršavost je bila još pogubnija. Kad sam izašla iz bolnice čekićem sam razbila sve vage koje sam  imala. Sretna sam što sam uopće živa - rekla je Alice. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • maja100 29.11.2011.

    Eto zašto ja ne idem na dijetu, pa da ne pretjeram... Volim papati...

  • BrankoBlackson 27.11.2011.

    Da se mene pita, a očigledno je da me se pita, ja bi joj dao kolača dok se ne rasprsne :) Debele slatkice su totalno popularne na sexy chatovima i čitam svako malo da trebe zarađuju masne pare, stoga drage žene: DEBLJAJTE SE :)

  • VanyaPartyanner 27.11.2011.

    I sad je opet debela, pogle noge i trbuh, ima ona vise od navedenih kila osim ak nije patuljastog rasta, i opet ce se ukrmit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare