To je to što me zanima!

Zbog dizelskih motora racija u tvornici Opela u Njemačkoj

Opel se dosad, za razliku od ostalih njemačkih proizvođača automobila poput Volkswagena, nije nalazio u središtu istrage oko manipulacije dizelskih motora
Vidi originalni članak

Policija i državno odvjetništvo u ponedjeljak provode pretres u tvornici automobila Opel, a istraga je povezana sa sumnjama u manipulaciju oko ispušnih plinova dizelskih motora.

- Opel u punoj mjeri surađuje s policijom i državnim odvjetništvom - priopćeno je iz uprave tvrtke. U priopćenju se navodi da vozila Opela „ispunjavaju propise - vezane uz emisije ispušnih plinova.
 
Dnevnik Bild javlja kako su na oko 100.000 automobila marke Opel s dizelskim motorima manipulirani rezultati ispitivanja ispušnih plinova.
 
Opel se dosad, za razliku od ostalih njemačkih proizvođača automobila poput Volkswagena, nije nalazio u središtu istrage oko manipulacije dizelskih motora.
 
Njemačko ministarstvo prometa je, međutim, još u lipnju priopćilo kako i kod Opela postoji osnovana sumnja u manipulacije kod motora na dizelski pogon.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • postopoto 16.10.2018.

    Jel nisu u Opelu do nedavno bili fiatovi dizelasi, a sada Peugeotovi???

  • Major Gašpar 15.10.2018.

    Ma šta Opel pa Mercedes,Volvo,Renault ,Fiat ,Peugeot ,Toyota, Bmw i da ne nabrajam imaju višestruko neki i 10 puta veća prekoraćenja od prosječnog VW Golfa ili Audija i to se zna već 2 godine jer su provedeni testovi u pokretu odnosno u realnim uvjetima čak ne treba biti ni pametan da se izvede zaključak da je VW bio žrtvovan zbog velike moći koncerna na svjetskom tržištu ,a šta će biti sa ostalima !?

  • Usora1 15.10.2018.

    opel je u sustavu GM, znaci americki. ovo mirise na "osvetu" nijemaca amerima za vw....

Komentiraj...
Vidi sve komentare