To je to što me zanima!

Zbog dojave o bombi evakuirali robnu kuću u Rijeci: Pregledom utvrdili da je dojava bila lažna

Trgovački centar su evakuirali, nakon čega su policijski službenici obavili su protueksplozijski pregled navedenog prostora uz korištenje službenog psa za detekciju eksploziva
Vidi originalni članak

Riječka policija zaprimila je u ponedjeljak oko 14.30 sati dojavu o eksplozivnoj napravi postavljenoj u trgovačkom centru na Korzu u Rijeci. 

Odmah po zaprimljenoj dojavi na mjesto događaja upućeni su policijski službenici radi poduzimanja mjera i radnji u cilju zaštite sigurnosti građana.

SVE ZBOG SVAĐE Lažna dojava o bombi na zagrebačkoj Trešnjevci: Muškarac sve priznao, uhitili ga

Trgovački centar su evakuirali, nakon čega su policijski službenici obavili su protueksplozijski pregled navedenog prostora uz korištenje službenog psa za detekciju eksploziva.

Protueksplozijski pregled završio je oko 16.30 sati, a obavljenim pregledom nije pronađena eksplozivna naprava, odnosno utvrđeno je da zaprimljena dojava nije istinita.

NIJE BILO BOMBE FOTO Evakuirali robnu kuću u Rijeci zbog dojave o bombi, pregledom utvrdili da je lažna

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje radi otkrivanja počinitelja i utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti ovog događaja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zperenc 31.10.2022.

    Ja sam uvjeren da se nesto dogada svaki pit kad su te dojave. Samo tko znas kada i hocemo saznari uopce. Pa nema ovo smisla…

  • 31.10.2022.

    pa svaka dojava je bila lažna do sada

  • Cipelcug 31.10.2022.

    Neki ljudi stvarno nemaju pametnijeg posla. Zaslužio je dobru kaznu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare