To je to što me zanima!

Zbog dugova? Maloljetnik dva puta prijatelju ukrao automobil

Zbog neraščišćenih privatnih odnosa, vjerojatno dugovanja, maloljetnik (17) je dvaput 'ukrao' Golf III svom prijatelju Igoru H. (26) iz Brestovca Orehovičkog
Vidi originalni članak

Zbog neraščišćenih privatnih odnosa, vjerojatno nekih dugovanja, maloljetnik (17) je u dva dana dvaput 'ukrao' Golf III svom prijatelju Igoru H. (26) iz Brestovca Orehovičkog.

Prvi put auto je odvezao s parkirališta kafića Relax u Bedekovčini. Vlasnik je bio u kafiću, a ključeve Golfa ostavio je u autu. Zvao je policiju i prijavio krađu auta. Primijetio je da je ukraden oko 22.30 dok je on bio u kafiću. Za par sati policija je auto pronašla 500-injak metara dalje, u industrijskoj zoni. 

Idući dan je Igor opet zvao policiju i opet prijavio da mu je netko ukrao Golfa, koji je parkirao uz cestu u Bedekovčini. I ovaj put ga je policija brzo našla, u obližnjem naselju Glumpaki. Auto su pronašli nakon što su razgovarali s maloljetnikom na kojeg je vlasnik Golfa sumnjao da mu uzima auto. Navodno ovaj put ključevi nisu bili u automobilu, ali je maloljetnik auto upalio originalnim ključem.

Policija je protiv mladića podnijela dvije kaznene prijave, prvu za neovlaštenu uporabu tuđe pokretne stvari, a drugu za krađu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • zgbzagreb 18.01.2016.

    Glumpaki!! Kakav naziv mjesta, takvi i stanovnici.

  • Toško 18.01.2016.

    ..i neka lijepo vlasniku što je ostavio ključeve isto naplate kaznu!

  • Soul Man 18.01.2016.

    dobri neki prijatelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare