To je to što me zanima!

Zbog hranjenja psa "srpskom čokoladom" dobio udarac u oko

Zvonimir F. (34) iz okolice Zagreba mora platiti Damiru S. (34) prema nepravomoćnoj sudskoj odluci 6850 kuna plus zatezne kamate jer ga je udario šakom u oko
Vidi originalni članak

Zvonimir F. (34) iz okolice Zagreba mora platiti Damiru S. (34) prema nepravomoćnoj sudskoj odluci 6850 kuna plus zatezne kamate jer ga je udario šakom u oko. Zvonimir je na sudu rekao da je Damir u ožujku 2004. godine vrijeđao njegovu baku i da je hranio njegovog psa čokoladicama "Bananako".

- Molio sam ga da psa ne hrani slatkišima jer je to za psa opasno. Damir nije prestao uz obrazloženje da su to srpske čokoladice i da psu neće biti ništa. Htio sam otići. Vezao sam psa i kad sam htio ustati, glavom sam udario u Damirovu. Damir se kasnije vratio s nožem i vikao je da će me ubiti - rekao je Zvonimir na sudu.

Udario ga je šakom. Sutkinja je nedavno zaključila da ni verbalni sukob ni vrijeđanje bake ne mogu opravdati udarac šakom u oko, piše Jutarnji list. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Dalibor0704 13.01.2017.

    Pitajte društvo za zaštitu životinja neka oderu bananku kaznu. Od sudova ionako ne možete očekivati pravdu. Da je pustio da ga bananko zakolje, bananko bi dobio 3 mjeseca uvjetno. Emigrirajte ljudi, ovdje nema života.

  • Tiranosaurus 13.01.2017.

    A kaj fali njihovim "banankama"?..kad god dojdem u Hrvatsku kupim ih nekoliko kutija da imam doma u NL..ni u Nizozemskoj nema tak dobrih a obožavam ih..kad u Hrvatskoj naprave tak dobre ja bum ih rado kupil..i jafa im je the best iako su to prvotno radili po licenci iz Britanije..poslije su to otkupili i sad je to brend..ali s razlogom..isto tako..kad naši naprave tak dobru jafu ja bum je radije kupil neg njihovu (čitanje po Mateju skr:e- 78/ jozo od pećine)

  • Old Kresoje 12.01.2017.

    Sad pas zbog srpskih čokoladica laje na ćirilici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare