To je to što me zanima!

Zbog HSP-a na autokući ima čak 100.000 kn štete

HSP-ovci su u Bibinjama polijepili plakate na autokuću. Vlasnik ih ne može skinuti. Predsjednik HSP-a Anto Đapić se i dalje smiješi sa autokuće...
Vidi originalni članak

Vozačima uz Jadransku magistralu već danima se “smješka” pravaš Anto Đapić. Njegovi su stranački aktivisti u Bibinjama prilijepili plakate HSP-a na dva stupa koja pridržavaju “totem” autokuće Nissan.
- Pokušao sam nekako skinuti ta dva plakata, ali to je toliko čvrsto zalijepljeno da ih je nemoguće ukloniti, a da se ne ostruže boja sa stupova. Stvarno ne shvaćam kako ljudi mogu biti toliko bezobzirni i uništavati tuđu imovinu - kazao nam je ogorčeni vlasnik Nissana Tomislav Peša.
Kaže da je pokušao doći i do HSP-ovaca, da ih upozori na neprimjereno ponašanje nekih njihovih članova, ali bez uspjeha. Više od bezobzirnosti, Pešu zabrinjava tko će mu nadoknaditi štetu. “Totem” ga je, kako kaže, stajao čak 100.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • entoni 20.11.2007.

    Pa drugi put se možda ponude da sponzoriraju neku stranku ! Glasajte za HSP i možda zaradite za novi auto !

  • purger75 18.11.2007.

    nek hsp plati stetu iz novca za predizbornu kampanju! tak da ce drugi put razmisljati di ce ljepiti plakate. i jos jedan prijedlog: posaljite im fakturu za reklamu!

  • user_682 18.11.2007.

    neka proba pitat antu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare