To je to što me zanima!

Zbog izbjeglica: Svaki treći Nijemac želi ostavku Merkel

Ipak više od polovine ispitanika (52 posto) ne želi ostavku kancelarke Merkel, koja je u utorak odbila stranački pritisak da zauzme oštriji stav prema izbjeglicama
Vidi originalni članak

Prema anketi objavljenoj u utorak u internetskom izdanju tjednika Focus svaki treći Nijemac (33 posto) toliko je nezadovoljan migracijskom politikom kancelarke Angele Merkel da želi njezinu ostavku. Ipak više od polovine ispitanika (52 posto) ne želi ostavku Merkel, a 15 posto nije htjelo ništa komentirati.

INSA je ispitala 2.191 osobu između 9. i 12. listopada.

Inače, Merkel je ranije u utorak odbila stranački pritisak da zauzme oštriji stav prema izbjeglicama. 

Njezini konzervativci su htjeli da ojača kontrolu njemačkih granica i odbije izbjeglice koje dolaze preko Austrije. Njemačka, koja je omiljena destinacija za izbjeglice i migrante koji bježe od rata i siromaštva na Bliskom istoku, očekuje ove godine dolazak rekordnih 800.000 do milijun tražitelja azila.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • TVRDOGLAVI SVABO 14.10.2015.

    kako se nebi bunili gradzanima njemacke i eu ova partija i ona ukidaju skracuju penzije plate radna mjesta otpadaju a stramcima daju sve i bankama odjednom ima novca za banke i izbjeglice a za ljide kpji uplacuju poreze skraciva se sve kozu istjerat dovesce do rata

  • SamoJedanPoljubac 14.10.2015.

    Postotak njemačkih državljana koji su protiv ovakve proemigrantske politike Angele Merkel je puno veći i to je realno.Pogledajte samo reakcije i komentare po njemačkim portalima i sve će vam biti puno jasnije.A protuemigrantske stavove sve su glasnije javno počele izražavati i njemačke savezne pokrajine tako da Angelu Merkel čeka vruća jesen.

  • Timmy2 14.10.2015.

    Krive procjene i pogreške se plaćaju na kraju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare