To je to što me zanima!

Zbog Kerumove sestre će na vijeće doći s kacigom

SDP-ovci su ogorčeni jer je Kerumova sestra i predsjednica gradskog vijeća Nevenka Bečić oduzela riječ njihovom vijećniku Gojku Čepi
Vidi originalni članak

Aida Batarelo, vijećnica SDP-a u Gradskom vijeću Splita, došla je u petak na presicu stranke sa crvenom motorističkom kacigom na glavi. Posudila ju je od sina kako bi zorno pokazala da bi svi vjećnici, koji nisu iz Kerumovih redova, ubuduće na sjednice vijeća trebali dolaziti zaštićeni.
- Bojimo se da bi osim ružnih riječi i uvreda zrakom moglo doletjeti i nešto drugo - pojasnila je Aida Batarelo. SDP-ovci su ogorčeni jer je Kerumova sestra i predsjednica gradskog vijeća Nevenka Bečić u utorak oduzela riječ njihovom vijećniku Gojku Čepi. Zabranila mu je daljnje izlaganje jer je pitao zašto nema gradonačelnika dok vijeće raspravlja o njegovu radu. Nakon posljednje sjednice Gradskog vijeća Kerumova oporba se ujedinila u kritikama. Dujomir Marasović, šef gradskog HDZ-a, smatra da je Kerumovo ponašanje zrelo za kaznenu prijavu. HNS smatra da Kerum i njegova lista vode grad kao obiteljski obrt i od svega rade cirkus kako bi skrenuli pažnju od stvarnih problema. Oporba nije zadovoljna ni samovoljnim tumačenjem poslovnika od strane Nevenke Bečić. Smatraju da se ponaša oholo i despotski kako bi brata zaštitila od kritika.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • bogs 26.02.2010.

    Komentirala bi još da niste sigurno bezdušni kada je predmet vaš osobni interes, ili vašeg kolege. Mislim da ste tada posebno predani poslu, za razliku od slučaja kada na stolu imate predmet silovanja vama anonimnog djeteta koje vas ne zanima.

  • otarnik 26.02.2010.

    Došla sa kacigom na glavi sutra će dolazit u limenim gaćicama.

  • TNT 1 26.02.2010.

    @mirotvorac, pa koliko to po tvojoj procjeni ima hercegovaca u tom Zagrebu ako kažeš da su ga hercegovci doveli na vlast ? ti si ko mesić jedan obični bombaš lupaš na sve strane prvo iznesi dokaze tako da ti tvrdnja drži vodu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare