To je to što me zanima!

Zbog kiše poplavio je centar Crikvenice, ali i ceste u okolici

HAK javlja da se zbog obilne kiše i velike količine vode teže vozi na cijeloj dionici autoceste Rijeka-Zagreb, a da je poplavljena i cesta u Novom Vinodolskom
Vidi originalni članak

Kako javljaju čitatelji, jaka kiša poplavila je u subotu ujutro središte Crikvenice i ceste u okolici, a HAK navodi da se zbog velike količine vode na kolniku ne može voziti ni županijskom cestom Bribir-Novi Vinodolski od trgovačkih centara u Novom Vinodolskom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jaka kiša padala je cijelu noć i cesta prema centru je bila poplavljena u dužini od otprilike jednog kilometra, a bilo je i izbijenih šahtova. Vidio sam da je i uz more bila poplavljena cesta - rekao nam je čitatelj

Jaka kiša stvorila je probleme na brojnim cestama u Hrvatskoj, a zbog veće količine vode teže se vozi na cijeloj dionici autoceste Rijeka-Zagreb.

U zapadnim predjelima Hrvatske danas će biti promjenljivo do pretežno oblačno mjestimice s kišom, a djelomice ili pretežno sunčano u većem dijelu Slavonije i Dalmacije. 

Na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru uz pljuskove i grmljavinu lokalno i obilnija oborina. Djelomice ili pretežno sunčano i uglavnom suho u većem dijelu Slavonije i Dalmacije.

Vjetar uglavnom slab sjeverni i sjeverozapadni. Na Jadranu umjereno do jako jugo i jugozapadnjak, na sjevernom dijelu u okretanju na sjeverozapadnjak.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 18 do 22, na istoku zemlje i u Dalmaciji od 24 do 28 Celzijevih stupnjeva, navodi se u prognozi za Hrvatsku za danas, subotu, 16. rujna.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • LANA555 16.09.2017.

    Ode kuča od šukera .

  • JosipPivar 16.09.2017.

    Znači sad je centar Crikvenice plavi - jer je poplavio. Valjda je poplavljen.

  • Der Kommissarrr 16.09.2017.

    I njuškalo je već poplavljeno sa autima iz južnih krajeva HR, ekspresno osušeni i lansirani na prodaju...xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare