To je to što me zanima!

Zbog kiše proklizao po cesti, sletio u prazno polje i poginuo

Hitne službe mogle su jedino proglasiti smrt vozača rumunjskih tablica koji je oko 14 sati sletio s ceste nedaleko od Garešnice. Ostao je zgnječen ispod kabine kamiona
Vidi originalni članak

Prolazio sam kad sam vidio da je kamion završio u polju. Raspala se prikolica i teret se rasuo, rekao nam je u ponedjeljak čitatelj 24sata za nesreću u kojoj je poginuo vozač kamiona s rumunjskim tablicama.

Prema prvim informacijama, on je oko 14 sati sletio s ceste na cesti između Palešnika i Garešničkog Brestovca nedaleko od Garešnice. Prevozio je ivericu koja je ostala u polju.

FOTO: KRŠ I LOM U OSIJEKU Mladić (18) pijan pokupio dva auta pa se zabili u kuću: 'Sve se streslo, mislili smo da je potres'

Ostali vozači nisu mogli do muškarca i pozvani su vatrogasci iz JVP Garešnica. Nažalost, nitko nije mogao pomoći vozaču koji je ostao prikliješten ispod kabine.

Navodno je za nesreću kriva brzina, odnosno vozač nije pazio na vožnju po cesti koja je skliska od kiše.

Nakon očevida bit će poznati detalji.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Antonijo22 04.09.2020.

    Uvijek su vozači krivi pa da je kupio vozačku nebi došo iz Rumunjske , a nitko nije napiso da je cesta plavila vodom.

  • lav24 01.09.2020.

    Zašto im dozvoljavate da divljaju po lokalnim cestama!!!

  • Uroš7383 31.08.2020.

    Pitanje je što Rumunji,Bugari,Srbi,Makedonci rade na lokalnim i magistralnim cestama.Mislim na kamione i šlepere..Uništavaju mi plaćamo.Izbjegavaju autoceste.Ali to samo kod nas idiota Neka to probaju u Sl.Da ne govorim što bi bilo da je neko osobno vozilo pokupio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare