To je to što me zanima!

Zbog korone od utorka cijeli MIOC ide u online nastavu na 14 dana, sedam učenika pozitivno

Na C model nastave prelazi nacionalni i međunarodni IB program škole, dok u istoj zgradi ostaju učenici Gornjogradske gimnazije koji su premješteni u zgradu XV. gimnazije zbog potresa
Vidi originalni članak

Zagrebačka XV. gimnazija od utorka prelazi na C model nastave, odnosno sva nastava sljedeća dva tjedna odvijat će se na daljinu, potvrdili su nam polaznici škole. Kako je objavio Jutarnji list, u školi je sedam učenika i troje nastavnika pozitivno na koronu.

- Srećom, imamo doista kvalitetnu online nastavu, videokonferencijsku, jer smo velika škola i dosad smo imali hibridan model nastave, odnosno dio učenika boravio je u školi, a dio online - kazala je za Jutarnji ravnateljica gimnazije Ljiljana Crnković, koja ističe kako su se na ovo odlučili u dogovoru s epidemiološkom službom i uz suglasnost Gradskog ureda za obrazovanje. 

Ravnateljica ističe i kako su poduzimali sve mjere predostrožnosti, a na učenike i roditelje apelira da iduća dva tjedna paze na sebe, te se ne izlažu nepotrebnim rizicima.

U zgradi MIOC-a inače ove godine nastavu pohađaju i učenici Gornjogradske gimnazije, čija je zgrada teško oštećena u potresu. Oni su druga smjena od učenika XV. gimnazije, te za njih nije proglašen C model. Njih ima oko 650, te zasad među njima, kako saznajemo, nema zaraženih, osim što je jedan razred već "odradio" samoizolaciju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ridjovka 12.10.2020.

    Ludilo zavladalo

  • guldukat 12.10.2020.

    7 pozitivnih ucenika na nesto, a simptomi 0 🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare