To je to što me zanima!

Zbog krađe 50 kuna majka troje djece mora u zatvor

Marijana Aleksić kaže da je priznala sve što su je pitali jer joj je rečeno da će dobiti godinu uvjetne kazne. U ponedjeljak se mora javiti u Remetinec
Vidi originalni članak

Marijana Aleksić (29) mora se u ponedjeljak javiti u zatvor u Remetincu gdje bi mogla ostati do godine i dva mjeseca, zbog toga što je prije tri godine s tadašnjim dečkom prolaznici ukrala novčanik sa 50 kuna. Kaže da je tada priznala sve što su je pitali jer joj je rečeno da će dobiti godinu uvjetne kazne, piše Večernji list. Njene kćeri u dobi od 4 i 9 godina i sedmogodišnji sin dotad će biti u udomiteljskoj obitelji. Više puta joj je odgođeno izvršenje kazne, a njena odvjetnica je nakon posljednjeg roka uputila i molbu za pomilovanje predsjedniku Mesiću. Odvjetnica Ružica Sekulić rekla je da je žena bila tada s tim dečkom, surađivala s policijom, a riječ je o sitnoj krađi koja je u međuvremenu prekvalificirana u razbojstvo. Slavonskobrodski Centar za socijalnu skrb misli da bi majčin odlazak u zatvor ostavio trag na rast i emocionalni razvoj djece.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • user_10015 22.01.2010.

    Nemam rijeci na ovu SRAMOTU!!! pA BOLJE PRODU ONI STO UBIJU ILI UKRADU MILIONE!

  • Sanjetak 22.01.2010.

    Tko tuđu pokretnu stvar oduzme drugome s ciljem da je protupravno prisvoji, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do tri godine. Ona kad je jadnoj prolaznici krala novčanik, sigurno to nije učinila zbog 50 kn, već je mislila da će u novčaniku naći puno veći iznos. Ali isto tako, neće dobiti ni najtežu kaznu od 3 godine, već blažu zbog ostalih okolnosti... I zašto onda nije mislila na svoju djecu??? Znala je kako se lopovi kažnjavaju.

  • astorcvitanovic 22.01.2010.

    lopovi i trebaju tako proči, možda je ta od koje je ukrala bila još siromašnija,

Komentiraj...
Vidi sve komentare