To je to što me zanima!

Zbog lažne dojave otkazali promociju na Filozofskom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija je u 11 min. primila dvije dojave o bombi na Ekonomskom i Filozofskom faksu. Studente s poteškoćama u razvoju evakuirali su sat kasnije
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija dobila je dvije dojave o postavljenim bombama na zagrebačkim fakultetima. Nepoznata žena je u 10.53 telefonirala policiji da je na Filozofskom fakultetu postavljena bomba, a u 11.04 muškarac je javio policiji o postavljenoj bombi na Ekonomskom fakultetu. Oba fakulteta su evakuirana, a potvrđeno je da su dojave bile lažne. Studenti s poteškoćama u razvoju koji su se nalazili u posebnoj prostoriji Filozofskog fakulteta, za dojavu su doznali sat vremena kasnije. Na Filozofskom fakultetu diplomanti su trebali imati promociju, no ona je zbog dojave odgođena. Na hladnoći su, s obitelji i prijateljima, čekali novosti, a ljutnju nisu skrivali.
- Uzela sam slobodan dan da bih došla na promociju, a mama, tata i brat, koji je izostao iz škole, došli su iz Koprivnice. Ljuta sam jer smo dogovorili slavlje i rezervirali restoran - rekla je Iva Svirčić (25), koja je diplomirala njemački jezik i slavistiku, i dodala da onome tko je zvao, ako studira, želi da padne sve ispite.
- Fakultet pregledavaju pripadnici protuekplozijskog odjela - rekla je glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba. Nakon detaljnog pregleda studenti su pušteni natrag u zgradu Filozofskog fakulteta. Oba poziva navodno su stigla s telefonske govornice u Ulici Svetice.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Leticia 20.02.2009.

    Studenti s poteškoćama u razvoju?! nekad mi suze dođu na oci dok citam sta se sve pise!! Radi se o osobama s invaliditetom!

  • Hacker-ri 20.02.2009.

    Lijep odnos fakultetskog osoblja i kolega prema invalidima

  • sprinterica 20.02.2009.

    možda netko nije diplomirao pa se sad ljuti što nije na promociji

Komentiraj...
Vidi sve komentare