To je to što me zanima!

Zbog ljubomore: Sjekirom je nasrnuo na par u automobilu

Siščanin (21) pristupio je osobnom automobilu u kojem su se nalazili 19-godišnji Petrinjac i maloljetna Siščanka te sjekirom razbio vjetrobransko staklo automobila
Vidi originalni članak

Ljubomora je, po svemu sudeći, bila razlogom drame koja se u nedjeljnoj noći odigrala na parkiralištu u Odranskoj ulici u Sisku.

Kako je zaključeno dovršenim kriminalističkim istraživanjem policije, mladi Siščanin (21) pristupio je osobnom automobilu u kojem su se nalazili 19-godišnji Petrinjac i maloljetna Siščanka, te je sjekirom, koju je ponio, razbio vjetrobransko staklo automobila. Od krhotina stakla 19-godišnjak je lakše ozlijeđen.

Siščanin je uhićen i uz kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom, predan pritvorskom nadzorniku. Nakon ispitivanja u Općinskom državnom odvjetništvu, priveden je sucu istrage Županijskog suda u Sisku, koji mu je odredio mjesec dana istražnog zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • user_105498 23.10.2013.

    Izgleda da je pravosudni sustav u ovoj zemlji potpuno zakazao,zatvor sam po sebi više nije kazna jer oni koji su u njima imaju više ljudskih prava od njihovih žrtava.Da zna da će zbog takvog djela tj. pokušaja ubojstva zvršiti 5-7 g.u zatvoru s prisilnim radom ,mislim da bi bilo manje takvih "junačina".

  • šiš 23.10.2013.

    Djeca izludila. Sa 21 god.ić ubijat zbog ljubonore. Koliko će još ljubavi biti. Taj je od onih bit ćeš moja ili ničija.

  • ledo1 22.10.2013.

    kaze,moj,kum,otišla,pa,sta,do,jutra,nadem,pet,takvih

Komentiraj...
Vidi sve komentare