To je to što me zanima!

Zbog lošeg očevida traže novo suđenje za ubojicu Dužnovića

Odvjetnik smatra da je osuda rezultat lošeg očevida te tvrdi da Kazimir Dužnović nije ubio policajca. Dijelove vještačenja nazvao je znanstvenom fantastikom
Vidi originalni članak

Branitelj Kazimira Dužnovića koji je nepravomoćno osuđen na 40 godina zatvora zbog teškog ubojstva policajca Ivana Grbavca pri pljački RBA banke u Sesvetama, žalio se na presudu jer smatra da je očevid loše obavljen. Krešimir Krsnik tvrdi da Dužnović nije ubio Grbavca. Naveo je da je balističko vještačenje puno kontradiktornosti jer se temeljilo na krnjem očevidu, a pogotovo mu je, kaže, sporna tvrdnja vještaka da je Grbavac ubijen 'rikošetom pod kutem koji do sada nije zabilježen' što je usporedio sa znanstvenom fantastikom. Zbog 'neprofesionalnosti' policajaca koji su naknadno izuzeli neke pištolje i našli zrna, vještaci su došli do krivih zaključaka, što je opet bio uzrok za pogrešne zaključke suda, napisao je odvjetnik i zatražio novo suđenje pred izmijenjenim vijećem. 

Dužnović je osuđen i zbog pokušaja ubojstva još petorice policajaca u pljački u svibnju prošle godine, razbojstva, općeopasne radnje te nedopuštenog držanja oružja, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Kockasti 06.12.2010.

    Odvjetnik je Krešimir Krsnik. Ako pogledate sve slučajeve ovog "razvikanog" odvjetnika, vidjeti ćete da su mu izjave uvijek slične ovoj. Svaki mu put i policija i sud naprave niz kardinalnih pogrešaka.

  • almaminjo 06.12.2010.

    e moj gospon odvjetnik policajca grbavca je ubila kumica koja je u svojoj torbi imala AK-47 i kad je išla s Dolca slučajno se našla ispred banke... ...fuj što ne volim te odvjetnike...svi su smeće

Komentiraj...
Vidi sve komentare