To je to što me zanima!

Zbog milijunskih gubitaka Đakovština d.d. će u stečaj

Radnici mjesecima nisu dobili plaću, a Uprava je skrivala da je iz silosa nestalo nekoliko desetaka tona pšenice, ječma, kukuruza i ostale robe
Vidi originalni članak

Na Trgovačkom sudu u Osijeku otvoren je stečaj nad višemilijunskim gubitašem Đakovština d.d.. Radnici, njih 570, željno je čekalo stečaj da bi se otvorila mogućnost ulaska strateškog partnera u tvrtku i ponovo uspostavljanje proizvodnje. Radnici mjesecima nisu dobili plaću, a Uprava je skrivala da je iz silosa nestalo nekoliko desetaka tona pšenice, ječma, kukuruza i ostale robe koje su seljaci, na nagovor ministra Petra Čobankovića, predali Đakovštini. Roba je tajno prodana, a seljacima nije ništa isplaćeno. Oni su, pak, prosvjedovali ispred zgrade tvrtke u Đakovu bojeći se da stečajem neće dobiti novac. Đakovština d.d. imala je preko 700 kooperanata seljačkih domaćinstava.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vinine 25.01.2010.

    evo Tedesci kad si toliko pametan i sve znaš kupi Đakovštinu pa je podigni a ne podravku vrbuješ lopino...ili ako nećeš Đakovštinu možeš pok.Trnovaču koju si ogulio smrade jedan...al dobro doće uskok valjda i do tebe jednom...

  • plavi cvijet 25.01.2010.

    Pa dobro, mislili smo da se nešto promijenilo. Opet isto. Bar da netko da neku izjavu u vezi toga. Ah, da, nije to smjena za fotelju. Bare je dobro rekao u emisiji \"Nedjeljom u dva\" da ne vole Hrvatsku. I to je to. Tješim se da nijedna imperija nije opstala pa neće ni ova.Kad naša djeca čuju njihova imena jednog dana, naježiti će se.

  • PapaŠtrumpf 25.01.2010.

    Prije se govorilo: Druže Tito nešto bi te pit\'o, gdje je moje sa tavana žito? A sada ??? Koga piitati? Čobankovića, Jadranku, Pankretića, Frišćića....???? Dok se seljaci sami ne organiziraju i ne probude nema tu spasa, jer od ovakve države mogu samo dobiti čir na želucu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare