To je to što me zanima!

Zbog mita priveli načelnika iz Kalmetina ministarstva

Policija je u utorak upala u zgradu Ministarstva mora, prometa i infrastrukture na zagrebačkom Prisavlju, pretresla prostorije i privela službenika
Vidi originalni članak

Policija je u utorak ujutro došla u zgradu Ministarstva mora, prometa i infrastrukture na zagrebačkom Prisavlju, poznatije kao Kockica. Preuzeli su dokumente koji se odnose na izdavanje dozvola za upravljanje plovilima, a priveli su načelnika odjela u Ministarstvu prometa i mora, potvrdili su nam iz Ministarstva i u policiji. Neslužbeno doznajemo da je riječ o Borisu Mirkoviću. Sumnja se da je izdavao dozvole za upravljanje plovilima u zamjenu za mito.
- U Ministarstvu nije bilo pretresa jer za to nije bilo potrebe. Policija se najavila i dali smo joj na raspolaganje svu potrebnu dokumentaciju - izjavila je Marina Halužan, glasnogovornica Ministarstva prometa i mora. Akciju provodi policija u suradnji s Uskokom i Ministarstvom.  
- Privedeni muškarac u Ministarstvu radi oko 15 godina. Načelnik je odjela u upravi pomorskog prometa, pomorskog dobra i luka. Radio je i na poslovima vezanim uz izdavanje dozvola za upravljanje plovilima, ali i bio član komisije koja provodi ispite - rekla je Halužan. Prema prvim informacijama, policija je po muškarca došla tijekom noći u njegov stan.
- Taj čovjek je radio u Ministarstvu, no nije bio moj suradnik. Za akciju sam znao i ona je za pohvalu - kratko je rekao Kalmeta.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dravasab 28.04.2009.

    Bravo, Rora!!!!!!

  • DODTI 28.04.2009.

    kaj .... pa su samo jednog uhapsili pa po takvim i sličnim ustanovima naši čuvari reda mogu doći i busom

  • rora 28.04.2009.

    Pozivam Uskok i ostale institucije da dođu u Zadar, privatni ministrov grad koji je pun smeća i truleži koje tri ba što prije očistiti. E, da vidite kako niču zgrade, voze se auti, zapošljava se di ko stigne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare