To je to što me zanima!

Zbog neposluha istukao sina u Slavoniji. Ocu sad prijeti zatvor

Ispitan u svojstvu osumnjičenika, otac je priznao počinjenje kaznenog djela pravdajući se provokacijama od strane sina. Nakon incidenta, dječak je odmah nazvao policiju
Vidi originalni članak

Otac (39) uhićen je nakon što je u obiteljskoj kući istukao svojeg malodobnog sina (14). Prijeti mu zatvor. Prema optužnici, on je početkom kolovoza ove godine oko 19 sati u jednom slavonskom selu u obiteljskoj kući zbog neposluha odlučio fizički kazniti dječaka, piše Danica.hr. 

NA DANAŠNJI DAN Jack Trbosjek poslao je pismo, a policija mislila da se radi o šali

Kako navode, iako svjestan da time ugrožava djetetovo zdravlje, odgoj i razvoj, zbog neposluha ga je kaznio udarivši ga više puta šakama po glavi i tijelu, nanijevši mu time lake tjelesne ozljede u vidu ogrebotina kože lijeve strane vrata i ogrebotina kože desne nadlaktice.

'Kao roditelj zlostavio je dijete, pa je time počinio kazneno djelo protiv braka, obitelji i djece, povredom djetetovih prava', navodi se u optužnici koju je protiv njega ovih dana podiglo državno odvjetništvo za mladež.

OTUĐILA NOVAC I KARTICE Policija traži ovu ženu: Rekla da je zdravstvena djelatnica pa pokrala muškarca (86) u Puli

Ispitan u svojstvu osumnjičenika, otac je priznao počinjenje kaznenog djela pravdajući se provokacijama od strane sina. Nakon incidenta, dječak je odmah nazvao policiju, piše Danica.hr. 

'Obavljeno je i liječničko vještačenje ozljeda koje je zadobilo dijete, a iz kojeg proizlazi da se radi o lakim tjelesnim ozljedama', utvrđeno je tijekom istrage tog mučnog slučaja. U optužnici je predloženo da se oca osudi na godinu dana zatvora u koji neće ići ako u roku od godinu dana ne počini slično nedjelo.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 27.09.2023.

    znaci malo poguzici i odma zatvor

  • arow 27.09.2023.

    Super momak,sad ces vjerovatno u domSretno

  • helidon 27.09.2023.

    Sad nek sina uzme država i neka ga oni odgajaju po pravima djece. Podrška roditeljima

Komentiraj...
Vidi sve komentare