To je to što me zanima!

Zbog nesreće vozi se sporije između Novske i Okučana

Zbog prometne nezgode na 139. km autoceste A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Okučani u smjeru Lipovca promet protječe jednim voznim trakom
Vidi originalni članak

Turistička sezona polako se bliži kraju, a s njom rastu i gužve na svim važnijim državnim prometnicama. U nedjelju ujutro iz HAK-a su izvijestili da je na glavnim državnim cestama promet srednje gust, a povremeno je pojačan prilaz turističkim središtima na obali.

Zbog prometne nezgode na 139. km autoceste A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Okučani u smjeru Lipovca promet protječe voznim trakom. U zaštitnu ogradu udario je auto s kamp prikolicom. Vozač je, neslužbeno doznajemo, lakše ozlijeđen.  Zbog prometne nezgode na 139. km autoceste A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Okučani u smjeru Lipovca promet protječe jednim voznim trakom. 

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na autocestama A1 između čvora Otočac i tunela Sveti Rok i A3 Bregana -Lipovac između čvorova Križ i Novska.

Jak vjetar povremeno usporava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić.

HAK također upozorava vozače da je zabrana za teretna vozila čija najveća dopuštena masa prelazi 7,5 tona danas na snazi od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama na obali. Zabrane nema na autocestama te državnoj cesti DC1.

Zbog gužve koja se očekuje već u prijepodnevnim satima iz HAK-a pozivaju sve vozače na oprez.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • fredaster 23.08.2015.

    Zar je cijeli dan promet otezan? Clanak je na portalu od jutra pa neznamo kaj se dalje desava ipak je red javiti da ljudi ne voze auta u tom pravcu!?

  • zgbuco 23.08.2015.

    Iako se nije prevrnuo, za ovo moraš biti umjetnik.

  • zippysnake 23.08.2015.

    Izokrenuo se!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare