To je to što me zanima!

Zbog neznanja Britanci su istjerali Taru (8) iz aviona

Službenik zračnoj luci u Liverpoolu nije htio pustiti curicu u avion za Pariz zbog hrvatske putovnice. Rekao je da joj za ulazak u Francusku treba viza
Vidi originalni članak

Osmogodišnja Tara iz Galižane kraj Pule doživjela je pravi šok jer joj djelatnici engleske kompanije Easy Jet nisu dopustili da se u Liverpoolu ukrca u njihov avion. Trebala je s bakom Susan otputovati u pariški Disneyland.
- Suprug mi je Englez pa je Tara bila kod njegove majke u gostima. Htjela ju je razveseliti putom u Disneyland, ali nakon što su prošle check in i carinsku kontrolu, na ulazu u avion počela je drama. Službenik kompanije Easy Jet rekao je da djevojčica zbog hrvatskog državljanstva mora imati vizu za Francusku. Baka se nije snašla, a Tara je počela plakati jer je čitav život željela otići u Disneyland. U suzama su je izbacili iz aviona zbog vize koja joj ne treba - ogorčena je majka Vlasta Parenta.  To su joj, kaže, potvrdili i u hrvatskoj ambasadi u Francuskoj.
- Zbog nemara ili neznanja izlet se pretvorio u noćnu moru za moje dijete. Kompaniji je trebalo nekoliko dana da se ispričaju - kaže majka Vlasta.  Kompanija je za Taru i baku rezervirala nove karte, iako u svojoj isprici kažu da imaju pravo ne dopustiti ulazak u avion ako uvide problem s putnim ispravama. Dali su i 100 funti koje mogu iskoristiti pri kupnji karata sljedeći put. Ako ga bude.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • svi_smo_doma 07.08.2009.

    I u čemu je fora? Kompanija je postupila prema pravilima, čemu raditi dramu oko jednog nesporazuma! Zamislite samo kako je crnomanjastim ljudima koje poprijeko gledaju jer su \"potencijalni\" teroristi...

  • be yourself 07.08.2009.

    Englezi su takvi prema svima. Imaju svoja pravila i deru. Boli njega briga jesi ti iz Nikaragve, Hrvatske ili Pakistana. Oni misle da su najbolji.

  • mackica 07.08.2009.

    Daj ne budite takvi, dijete je samo naviklo na bolje, nije ono krivo sto joj roditelji imaju love, a ako i je razmazena opet nije ona kriva sto dobro zivi. I zasto ne neka vidi dijete svijeta, ljubomorni netko ima srece vise netko manje a na to se ne treba biti ljubomoran, njezini roditelji su vjerojatno se skolovali da bi za to i imali i za to vi koji niste sutite!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare