To je to što me zanima!

"Zbog ove Vlade svi misle da se monetizacijom nešto mulja"

Čačić je kazao da je još 2008. plan bio da se autoceste daju u koncesiju. Tvrdi da zbog sporosti i loše komunikacije svi misle da se monetizacijom nešto mulja
Vidi originalni članak

Naravno da bi i sa današnjim iskustvom opet išao u izgradnju autocesta državnim investicijama, ali hajde da tu priču već jednom razjasnimo. Najprije bih podsjetio da je vlada Ivice Račana bila raspisala natječaj za koncesijsku gradnju autocesta, ali smo dobili loše ponude.  I još nešto, plan je već tada bio da 2008., kada izgradimo planirane autoceste, taj projekt damo u koncesiju ako to bude isplativo, rekao je Radimir Čačić za Slobodnu Dalmaciju.

Čačić dodaje da su loši krediti i neodgovorno upravljanje tvrtkom od 2004. godine nadalje  uništili HAC i ARZ, pogotovo kada im je uzeto 40 lipa od trošarina. 

- Ali bi i bez toga bili u katastrofalnoj situaciji, i monetizacija je sada jedino logično rješenje. No, problem je u tome što građani ne vjeruju ovoj Vladi jer je sporošću djelovanja, nekompetencijom, a potom i lošom komunikacijom i argumentacijom u predstavljanju projekta monetizacije dovela do toga da svi misle kako se projektom monetizacije nešto mulja. A raznim interesnim grupama, kao i sindikatima, to je došlo kao naručeno - rekao je Čačić.

Više čitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • jozabroz 03.12.2014.

    a jel? a kao, ne mulja se uopce??)))))

  • Lina39 03.12.2014.

    Evo još jednog koji se želi vratiti u "fotelju"pa koristi svaku priliku da skrene na sebe pažnju" soleći već posoljeneo jelo"! E pa neće ići.Ti si svoje pokazao!

  • apachy70 03.12.2014.

    sta ti stalno nešto pametujes, upropastio si sve do čega si se dočepao, nije ti dosta, i sad zelis upropastiti još i ovo sta je preostalo! stvarno misliš da tvoju demagogiju još pusimo? daj se makni vise , nemogu te gledati, bolje se bavi slikanjem, tu si puno kreativniji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare