To je to što me zanima!

Zbog pastira bez dozvole lakše je ozlijedio dvojicu policajaca

Imotski: Kada su policajci rekli vlasniku stada L. P. da su došli zbog pastira koji radi bez dozvole, L. P. ih je prvo izvrijeđao, a zatim i fizički napao. Slijedi mu prijava
Vidi originalni članak

L. P. (38) iz Imotskog lakše je ozlijedio dvojicu policajca jer su pokušavali pronaći njegovog pastira. Policajcima je dojavljeno da u Ričicama pokraj Imotskog kao pastir radi stranac bez radne dozvole.

Došli su u Ričice u srijedu oko 17 sati i zatekli stado krava. Pastir nije bio u blizini pa su službenici malo "švrljali" uokolo. Došao je L. P., vlasnik stada, a kad su mu policajci rekli zašto su došli, razbjesnio se. Prvo ih je izvrijeđao, a onda je jednog odalamio rukom po licu. Ostala dvojica policajca pritekli su kolegi u pomoć, a L. P. je udario i jednog od njih. 

Na kraju su ga ipak svladali i priveli, a slijedi mu kaznena prijava zbog sprečavanja službenih osoba u obavljanju dužnosti. Pastira još nisu pronašli. 


Idi na 24sata

Komentari 4

  • kickass 13.09.2012.

    Država je u banani, ljudi gladni, bez posla, oni koji imaju posao ti ne dobivaju plaču, a policija nema drugog posla nego ganjat pastire iako je na cestama anarhija. Y*bo lud zbunjenog.

  • milamajkodisam 13.09.2012.

    tako jeeee...... locirat uhapsit procesuirat...tako se rješava kriza, ko zna kojem profesoru,inženjeru ili doktoru čoban uzima posao

Komentiraj...
Vidi sve komentare