To je to što me zanima!

Zbog pilula Yasmin žena (22) skoro je izgubila nogu

Riječanka Valentina P. napominje da je redovito išla ginekologu i da se pridržavala svih uputa, no unatoč tome provela je dva tjedna u bolnici
Vidi originalni članak

Dobro sam prošla jer se ugrušak zadržao u preponi, a tromboza je na vrijeme dijagnosticirana. Liječnici u zadarskoj i riječkoj bolnici rekli su mi da je to posljedica uzimanja Yasmina, rekla je Valentina P. (22) iz Rijeke za Slobodnu Dalmaciju. Riječanka napominje da je redovito išla ginekologu i da se pridržavala svih uputa, no unatoč tome provela je dva tjedna u bolnici i umalo izgubila nogu. Javlja nam se sve više žena koje imaju slične probleme nakon uzimanja spornih kontracepcijskih pilula. Evrodsima Katić (32) iz Otoka napominje da je nakon rođenja sedmog djeteta dobila ugrušak na mozgu. Pola godine prije te trudnoće kratko je uzimala Yasmin.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sandrazg 02.10.2008.

    prije dvije godine se isto dogodilo i meni i DA, UZROK TROMBOZE SU BILE YASMIN TABLETE, A KAO DOKAZ IMAM SVU MOGUCU LIJECNIKU DOKUMENTACIJU!!!! Zato ljudi, niste normalni kad kazete da mi sirimo paniku!!! POZIVAM SVE DJEVOJKE,ŽENE KOJE SU IMALE PROBLEMA RADI YASMINA DA SE UDRUŽIMO I KONTAKTIRAMO ODVJETNIKA!!!

  • Pichlyk 28.09.2008.

    Ovo je stvarno već presmiješno i suludo da se za svaku \"boljčicu\" optužuju pilule Yasmin. Kao da su se iste još jučer pojavile na tržištu. Svašta.

  • dancingwoman27 28.09.2008.

    Ja ne kuzim vas koji mislite da je ovo sirenje panike!!!Pa sta mislite da su toliki slucajevi s nuspojavama prilikom uzimanja yasmina slucajnost? Pa bez obzira na sve pretrage koje ti poduzmes idjenje ginekologu i vadjenje krvi odnosno kontrole tko tebi moze garantirati da neces dobiti trombozu?? Uostalom sta svi misle da je antibebi pilula bogom dana?? Ja sam ih osobno morala uzimati radi problema s hormonima ali sam uzimala cilest pilule i mogu vam reci da mi nisu nista pomagale i prekinula sam sa tim trovanjem same sebe!!! Cure ako se bojite trudnoce ima i drugih nacina osim uzimanja pilula zato moj savjet vam je pamet u glavu i razmislite sto radite sebi i svom tijelu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare