To je to što me zanima!

Zbog ploča na ćirilici: Sukobili se u Odboru za ratne veterane

HDZ-ovac Josip Đakić, inače predsjednik Odbora, tražio je da se o ovoj temi raspravlja, što su vladajući odbili, nakon čega je pobunjeni Đakić napustio sjednicu
Vidi originalni članak

Ploče na ćirilici u Vukovaru razlog su današnjeg sukoba na Odboru za ratne veterane. HDZ-ovac Josip Đakić, inače predsjednik Odbora, tražio je da se o ovoj temi raspravlja, ali vladajući nisu htjeli raspravu zbog čega je pobunjeni Đakić napustio sjednicu, piše Media Servis

Vukovarski gradonačelnik, SDP-ov Željko Sabo upozorio je kako je gradsko vijeće ispunilo želju Odbora i izmijenilo status te proglasilo Vukovar mjesto posebnog pijeteta.

- Svaki naredni Odbor ćemo bojkotirati, a raspravu u Hrvatskom saboru, gdje je mjesto parlamentarne demokracije, sukobljavanje mišljenja, ideja, prijedloga i načina rješenja koja su najbolja za hrvatski narod ćemo doživjeti valjda do kraja ove godine, s obzirom na to da je točka 50 i neka na dnevnom redu - poručio je Đakić, a Sabo je ovakvo ponašanje opisao kao nepoštivanje Gradskog vijeća. 

- S jedne strane govorimo o problemima Vukovara, pismenosti i problemima, i kad jedno tijelo u Gradu Vukovaru donese odluku, onda iza toga nema poštivanja Gradskog vijeća Grada Vukovara. Ali svakom na dušu - rekao je Sabo i dodao kako se nema razloga sramiti pred bilo kim. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • cudak 1 16.11.2013.

    đakič je šerif i njegov sinčić hebo i h dz

  • zahira45 15.11.2013.

    Uskratiti mu plaću jer je napusto sjednicu- sate koje ne radiš nisi ni zaradio.

  • mariocalabrese 14.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare