To je to što me zanima!

Zbog požara evakuirali Dom za starije Sveti Josip u Zagrebu

Evakuirali smo ljude. Prostor je bio zadimljen i možda se netko nagutao dima, no nema ozlijeđenih. Požar smo stavili pod kontrolu, rekli su nam u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba.
Vidi originalni članak

Nešto se događa u domu za starije Sveti Josip na Svetom duhu. Vidio sam da je došlo deset vatrogasnih vozila, četiri ili pet policijskih te dvije hitne. Zatvorili su i promer u prilaznim ulicma, javio nam je čitatelj iz Zagreba.

POGLEDAJTE GALERIJU:

- Dojavu o požaru u domu Sveti Josip u ulici Dunjevac dobili smo u 16.06. Upitili smo deset vatrogasnih vozila i 35 vatrogasaca. Manji požar izbio je u wc-u ili spremištu na trećem katu domova za starije. Kako su tamo slabije pokretni ljudi, poslali smo više ekipa. Evakuirali smo ljude. Prostor je bio zadimljen i možda se netko nagutao dima, no nema ozlijeđenih. Požar smo stavili pod kontrolu – rekli su nam u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba. 

Iz predostožnosti evakuirano je oko 60-ak korisnika doma s trećeg kata i 20-ak korisnika doma s nižih katova. Jedna osoba zbog posljedica udisanja dima odvezena je na Jordanovac. Požar je ugašen, a uzrok požara znati će se nakon što službenici Policijske uprave zagrebačke obave očevid, javili su iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.
 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Stanga Železni 15.10.2017.

    U mome kvartu su tri obiteljska doma za starije i nemoćne ljudi su zatvoreni visokim zidanim ogradama kak u zatvoru, a jedino tko njih redovno obilazi je lokalni pogrebnik aj bok

  • Hommolupetuss 15.10.2017.

    Nije im palo na pamet zvati popa nego vatrogasce

  • StapickoKasika 14.10.2017.

    Dosta je penzija za tamo, ali njemačka !

Komentiraj...
Vidi sve komentare