To je to što me zanima!

Zbog prebrže vožnje u zatvor: Stalno su radili iste prekršaje...

Dva vozača, koje je policija već nekoliko puta kaznila zbog prometnih prekršaja, ovoga su puta završili na sudu zbog prebrze vožnje ili vožnje bez vozačke dozvole
Vidi originalni članak

Ivanečki su policajci u subotu ujutro tijekom nadzora prometa na cesti Cerje Nebojše, zaustavili 26-godišnjeg vozača iz Cigrovca koji se vozio autom prije stjecanja prava upravljanja motornim vozilima.

Kako se radi o višestrukom povratniku u počinjenu istih ili sličnih prometnih prekršaja, a koji ima više pravomoćnih presuda zbog istovrsnih prekršaja, policija ga je uhitila i privela na Prekršajni sud. Sudu je predloženo da ga se kazni s 30 dana zatvora ali mu je Prekršajni sud nakon saslušanja, izrekao samo 5 dana.

Isti su dan varaždinski policajci na auto cesti A-4 u vožnji zaustavili 40-godišnjeg vozača iz Varaždina, u vrijeme izrečene mjere u zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije.

Obzirom da se također radi o višestrukom povratniku u počinjenu istih ili sličnih prometnih prekršaja, te ima više pravomoćnih presuda zbog istovrsnih prekršaja, policija ga je uhitila. Privedeni je na Prekršajni sud u Varaždin uz prijedlog za 60 dana zatvora. No, sud mu je nakon saslušanja, odredio 15 dana zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • POTPEC 28.01.2019.

    E sad suce kazneno goniti i nek odrade traženu kaznu. Sve da shvate da novac ne rješava sve, da postoje i zakoni... Nekad novac riješi, a nekad pokopa.

  • umjereni pacifist 28.01.2019.

    cerje nebojse a ne cerje nebojše

  • marze_1 28.01.2019.

    Divan primjer kazne....vozite pijani ,drogirani,vozite divljacki,vozite bez dozvole,....nema veze ...sta je 5 dana od mogucih 60 .....nase sudstvo je iznimno osjećajno prema recidivistima,nema veze mozete sve dok ne ubijajte mladi život kao i ona GOTOVAC iz Splita.Sram vas može biti ,zar vam dovoljno primjera mlade smrti pod takvim vozačima nije dovoljno...nespavali više nikada.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare