To je to što me zanima!

Zbog preskupog goriva žele u Zagrebu zaustaviti sav promet

Rekao je to pred zagrebačkim Banskim dvorima Vedran Franc pokretač inicijative ‘Stop rastu cijena goriva’. On i kolege hrvatske vlasti žele upozoriti na činjenicu da imamo najskuplje gorivo u Europi
Vidi originalni članak

Naša je inicijativa da 15. lipnja od 17 do 17.10 sati imamo spontano okupljanje građana i da ugasimo aute na većim prometnicama u gradu kako bismo Vladi upozorili na prekomjerne namete za gorivo.

PROSJEČNO 10,58 KUNA Benzin napokon pojeftinio: Za litru 13 lipa manje nego jučer

Rekao je to jučer pred zagrebačkim Banskim dvorima Vedran Franc pokretač inicijative ‘Stop rastu cijena goriva’. On i kolege hrvatske vlasti žele upozoriti na činjenicu da imamo najskuplje gorivo u Europi te se zalažu za smanjenje nameta. U samo tri dana uspjeli su skupiti gotovo 50.000 ljudi na društvenim mrežama koji aktivno podupiru takav način prosvjeda.

- Odlučili smo se za 17 sati kao početak gradskog ‘rush-houra’ i mislim da bi se tu stvarno moglo vidjeti koliko znači kada se prometnice zaustave na deset minuta - kazao je Damir Kristijan Rogin, član te inicijative.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • dahhmal 09.06.2018.

    Nije valjda da i mi mlitavi Hrvati poduzmemo nesto jer dosada dok su nam firme unistavali tjerali ljude na cestu dizali cijene energenata bez razloga smisljavali razne naknade krali samo smo sutjeli

  • zabiti vlaj 08.06.2018.

    Treba sada zaustaviti sav promet 10 minuta i ako ne skinu cijene goriva i to drasticno za sedam dana ici sa zaustavljanjem cijelog prometa na sat vremena dok god se cijena goriva ne dovede na razumnu cijenu.Izdrzimo ,budimo uporni.

  • povijest činjenica 08.06.2018.

    Narod ima veliku moć ali je rijetko koristi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare