To je to što me zanima!

Zbog prestrojavanja na granici udario vozača šakom u glavu

Na graničnom prijelazu Sl. Brod vozač Passata je šakom udario vozača Toyote zbog prestrojavanja na ulazu u graničnu kontrolu. Muškarac nije teže ozlijeđen, a napadač, koji je još bio i pijan, je prenoćio u policiji
Vidi originalni članak

Na graničnom prijelazu Slavonski Brod u srijedu navečer oko 18.40 sati došlo je fizičkog nasrtaja 45-godišnjeg vozača na 36-godišnjaka. Naime, prilikom ulaska na granični prijelaz iz susjedne BiH, 45-godišnjak za upravljačem osobnog automobila Passat slavonskobrodskih registracija počeo je galamiti na vozača (36) Toyote osječkih oznaka zbog prestrojavanja u kolonu.

Napadač je potom izjurio van iz svog vozila i 36-godišnjaka udario šakom u lice. 

Policija je odmah reagirala. 45-godišnjak je imao 1,68 promila, a kako je postojala bojazan nastaviti upravljati vozilom pod utjecajem alkohola odmah je smješten u policijsku prostoriju do otriježnjena.

Protiv nasilnog 45-godišnjaka slijedi prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira te upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Cipelcug 18.09.2017.

    Evo dobre prilike za punjenje proračuna.

  • Branko60 15.09.2017.

    Za nanošenje teške tjelesne ozlijede naplatiti mu po zakonu 80 000 eura ODŠTETE,,

  • japanokinez 14.09.2017.

    A ovaj što je dobio po njuški, Oćel on za išta odgovarati? Ja često prelazim baš tu i nije mi jasno kojim putem je lik to sve pretekao. Tamo stalno čekaju ko zapete puške da zarade 20 maraka i kako to da ga nisu vidjeli stvarno ne znam

Komentiraj...
Vidi sve komentare