To je to što me zanima!

Zbog prijetnji smrću ravnateljici Centra za socijalnu skrb istražni zatvor 36-godišnjaku

U obrazloženju piše da je on 20. ovog mjeseca oko 9,15 sati, kao stranka “došao u prostorije jednog centra za socijalnu skrb na području Karlovačke županije i ravnateljici te ustanove uputio prijetnje
Vidi originalni članak

Zbog prijetnje smrću ravnateljici jednog Centra za socijalnu skrb odgovarat će 36-godišnjak kojem je određen istražni zatvor po prijedlogu karlovačkoga Općinskoga državnog odvjetništva, koje je provelo dokazne radnje i ispitalo osumnjičenika, priopćio je u ponedjeljak DORH.

U priopćenju stoji da karlovačko Općinsko državno odvjetništvo 36-godišnjeg hrvatskog državljanina sumnjiči za kazneno djelo prijetnje po stavku “ozbiljne prijetnje”, za koje je predviđena kazna zatvora i do tri godine trajanja.

DOBILI POŠILJKE Slovenska policija istražuje prijetnje smrću političarima

U obrazloženju piše da je on 20. ovog mjeseca oko 9,15 sati, kao stranka “došao u prostorije jednog centra za socijalnu skrb na području Karlovačke županije i ravnateljici te ustanove uputio prijetnje koje su kod nje izazvale strah za život, kao i strah za sigurnost članova njene obitelji”.

Sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu prihvatio je prijedlog Općinskog državnog odvjetništva i odredio mu istražni zatvor “zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku te opasnosti od ponavljanja kaznenog djela”.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mioc 26.10.2021.

    centri su leglo korupcije i nije ni čudo što su svako malo predmet crne kronike.centri su mjesto gdje društvo treba zaštiti najranjiviju skupinu; djecu, starce i maloumne.No, upravo su njihovi interesi predmet trgovine kapilarno uhodanog korumptivnog sustava , najčešće pod dirigentskom  palicom ravnateljica.kada se dogodi zlo (Đakovo) upire se u pojedinca a greška je isključivo u sustavu koji ne rješava rak ranu hrvatskog društva - korupciju.A kako  bi i rješavao kada taj isti sustav vodi stranka pravomoćno osuđena za korupciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare