To je to što me zanima!

Zbog pritvora Damir (18) ne zna kako će maturirati

IZOSTAO IZ ŠKOLE: Mladiću (18) nepravedni je boravak u zagrebačkom zatvoru u Remetincu poremetio pripreme za njegov završni ispit u školi
Vidi originalni članak

Damir Kobeščak (18) propustio je 2,5 mjeseca nastave jer je bio nevin pritvoren u zagrebačkom Remetincu. Iako i sam kaže da nije bio baš najbolji učenik, ovo mu je još dodatno otežalo završavanje zadnjeg razreda ugostiteljske škole. Želi biti kuhar i s obzirom da je propustio sve testove morat će ići na razredne ispite na ljeto. Sljedeći tjedan dogovorit će se s razrednikom. Uživa na slobodi te u izlascima s prijateljima. U subotu je bio na sestrinoj krizmi. Damir je priznao kako ga je boravak u pritvoru, unatoč lošem tretmanu, natjerao da više čita i uči. Redovito je posuđivao knjige iz zatvorske knjižnice. U Remetincu je smršavio pet kilograma. Damir je iz pritvora izašao u četvrtak, nakon što je sud ustanovio kako je nepravedno bio u pritvoru. Sumnjičili su ga za pljačke četiri kladionice. Ta je nedjela naknadno priznao drugi muškarac, a svjedokinje koje su prepoznale Damira na sudu su mijenjale iskaz. Ravnateljstvo policije poslalo je kontrolu u zagrebačku policiju kako bi ustanovili tko je kriv što je Damir bio nevin u zatvoru.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Bara123 24.04.2010.

    kaki kuhar..sudi drzavu..i bit ce ti parica :)

  • olnada 24.04.2010.

    Ako je i Damir nekada nesto i skrivio,sada je imao,na zalost,priliku vidjeti kamo vodi to \"krivo\".Nadam se da ce iz toga nauciti.Samo neka uci.Sretno mu.

  • bubamara 23 24.04.2010.

    nije kriv !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare