To je to što me zanima!

Zbog salmonele s povlače brzo smrznuta pileća prsa bez kože

U brzo smrznutim pilećim prsima bez kože i kosti, proizvođača Central Poultry Processing CO., LTD, Brend Centaco, Tajland, pronađena je salmonela
Vidi originalni članak

U brzo smrznutim pilećim prsima bez kože i kosti, proizvođača Central Poultry Processing CO., LTD, Brend Centaco, Tajland, pronađena je salmonela. Proizvod se povlači s tržišta, objavilo je Ministarstvo poljoprivrede.

"Mesni pripravak naziva „Brzo smrznuta pileća prsa bez kože i kosti", sastojci: pileća prsa bez kože i kosti, sol min 1,2 %, LOT  0759208-02, najbolje upotrijebiti do: 26.7.2018., proizvođača Central Poultry Processing CO., LTD, Brend Centaco, Tajland, odobreni broj objekta TH07DLD, proizvod na tržište stavlja Ledo d.d. Zagreb, M. Čavića 1a, Zagreb, povlači se i opoziva sa tržišta temeljem pozitivnog nalaza službenog uzorka uzetog u objektu za uskladištenje hrane životinjskog podrijetla u uvjetima kontrolirane temperature i prepakiravanje, odobrenog broja 392, subjekta u poslovanju s hranom BILLA d.o.o., na lokaciji Sv. Helena 160, 10382 Donja Zelina, na parametar Salmonella ser. Kentucky.

Proizvod se povlači i opoziva sa tržišta jer ne ispunjava kriterije sigurnosti hrane za mesne pripravke", priopćilo je ministarstvo.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • pravica3 29.11.2016.

    hahaha...kupujte ledo...haha...sve ostalo je šid...a, gle sad odjednom preokreta...tko bi gori, sad je odjednom doli....ma, svi su oni isti....truju nas gdje stignu...a mi se očito samo divimo lijepom vanjskom omotu...a ...ledov je baš, baš privlačan....srećom, ja nisam "padala" na njih zbog previsokih cijena....a sad vidim da je i kvaliteta bila lažžžžžžž...fino, fino....

  • Orlov77 28.11.2016.

    Izgleda da će Todorić počet i smrznute Tajlanđanke uvozit za jeftinu radnu snagu, naravno.

  • japanactokio 28.11.2016.

    Pitanje glasi sta su do sad radile isnspekcije i mjerodavna tjela. Za cega su primali placu,jel zato da truju hrvatske gradjane, neobavljajuci svoj poso za koji su uredno uzimali placu. Pa to je kazneno djelo za koje bi u svakoj normalnoj drzavi odgovorni dobili vsegodisnhe zatvorske kazne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare