To je to što me zanima!

Zbog seksa s učenikom na haubi auta, mora u zatvor

Jedan od dječaka s kojim je imala odnose bio je maloljetan. Starijeg bi profesorica iz Australije vodila u park gdje su se seksali na haubi auta
Vidi originalni članak

Profesricu glazbenog Michelle Lynn Dennis (33) iz Australije osudili su na četiri godine zavora, jer se seksala s dvojicom učenika. Jedan od mladića bio je maloljetan. Michelle je poricala odnose s dječacima sve do dana suđenja. Obojicu je zavela SMS porukama u kojima je pisala o seksu. Jednom je poslala i fotografije na kojima je gola te pozvala dječaka i njegova prijatelja na seks u troje. Starijeg učenika Michelle bi često vozila u park gdje su se seksali na haubi njezina auta. Mlađeg bi odvodila kući, davala mu da pije, a onda se seksala s njim. Odvjetnici su sudu rekli da je profesorica u vrijeme zlostavljanja bila teško ovisna o alkoholu, a vino je sa sobom nosila u plastičnoj boci za vodu. Sutkinja Susan Cohen rekla je da je u obzir uzela alkoholizam i to što su je zlostavljali bivši partneri, no da to ne umanjuje zločin.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • snork 20.11.2009.

    neki bi me tu uvlačili u nepotrebne diskusije, no way baby! :D. svoje mišljenje o članku sam rekla. a sve smo već prije raspravili na prijašnjim člancima samo što je netko promjenio nick, a tada nije imao 22 godine već koliko se sjećam 35-40 god. lol.

  • karter 20.11.2009.

    Zanimljivo je tu i stravično što oni tamo za te stvari daju 4 godine robije. A kod nas za ubojstvo možeš očekivati manje. A ova je dobra!

  • plavuša13 20.11.2009.

    Snork-definitivno si u pravu.Ženska je alkosica i pedofilka!!!!Kako bi se pisalo da je u pitanju profesor i curice te dobi???Digla bi se neviđena hajka i to s punim pravom.Zato netreba bit licemjeran i postavljat dvostruka pravila---žena je đubre pedofilsko!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare