To je to što me zanima!

Zbog 'sigurnog mjesta' iz aviona izbacili Muslimane

Muslimanska obitelj raspravlja je o tome gdje je najsigurnije sjediti u zrakoplovu. Drugima je to smetalo pa je obitelj FBI odveo na ispitivanje...
Vidi originalni članak

Putnici koji su putovali američkom kompanijom AirTran na Floridu, čuli su članove muslimanske obitelji kako raspravljaju gdje je najsigurnije sjediti u avionu. Nekoliko ljudi to je uznemirilo pa su djelatnici te kompanije pozvali i FBI. Agenti su obitelj izveli iz aviona i odveli ih na ispitivanje. Nakon toga osoblje je izvelo i ostalih 95 putnika kako bi se mogao pregledati cijeli avion i prtljaga koja je bila u njemu.
- Nakon što su FBI agenti uvidjeli da nemamo nikakve loše namjere, kompanija i dalje nije dopuštala da letimo avionom, a čak su nam odbili rezervacije za kasniji let. U nijednom trenutku u razgovoru nismo spomenuli riječi poput bomba, eksplozija ili terorizam - ispričao je Atif Irfan, američki odvjetnik. U američkoj avionskoj kompaniji obitelji Atif nitko se nije ispričao.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • audrey 02.01.2009.

    amerikanci cu seronje......

  • banja 02.01.2009.

    Tako i treba marvu van kasno je kad se raznesu , mada ovi nisu krivi ...

  • Drenovci 02.01.2009.

    ( real ),,kršćan sam,ali znam da je lakše biti kršćan u islamskim zemljama,nego musliman u europi ili da ne spominjem paranoičnu zemlju kao što je USA koja je neprijatelj i sama sebi,a prodaju nekakvu priču o slobodi i ravnopravnosti...!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare