To je to što me zanima!

Zbog sigurnosti: Evakuirali su hitno više nebodera u Londonu

Vijeće općine Camden poručio je kako će se ukloniti vanjski termalni oblozi s pet zgrada te će se provesti sigurnosne kontrole. Predviđeno trajanje radova je tri do četiri tjedna
Vidi originalni članak

Više stotina stanova u Camdenu na sjeveru Londona je evakuirano u petak zbog sigurnosnih razloga. BBC piše da su stanovnici evakuirani zbog vanjskih obloga zgrade, sličnih onima koji su korišteni i na neboderu Grenfell Tower u čijem je nedavnom požaru poginulo 79 ljudi.
Vijeće općine Camden poručio je kako će se ukloniti vanjski termalni oblozi s pet zgrada te će se provesti sigurnosne kontrole. Predviđeno trajanje radova je tri do četiri tjedna. 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Kis00 24.06.2017.

    Nije to radi sigurnosti od pozara..... U tim zgradama zivi cca 80% arapa i svega drugog. Najlaksi nacin za temeljiti pretres je upravo ovaj preko noci poslat ljude van iz stanova.

  • Imperatrice 24.06.2017.

    Sljedeći tjedan sam u Londonu, a u zadnjih 10 dana kad god otvorim portal članci o Londonu i sigurnosti. Kad bi se čovjek na sve obazirao...jednostavno ne bi živio. Tako mogu reći da mi se hebe i za teroriste, manijake, fasade, avione, druge stvari kojima me bombardiraju... Ako ti je suđeno...ti je suđeno.... da se čovjek nađe na krivom mjestu u krivo vrijeme...ne možemo na to utjecati, a ako je došao "the end" možeš i pasti sa trešnje i poginuti..

  • nokšir 24.06.2017.

    šta su zgrade rađene od hepo-kocke

Komentiraj...
Vidi sve komentare