To je to što me zanima!

Zbog skandala s prostitutkama 3 agenta odlaze iz tajne službe

Jedna od prostitutki koje su agenti prošle srijede odveli u hotelske sobe u Kolumbiji ispričala je kako joj je jedan od njih dao 30 dolara iako su se dogovorili za 750
Vidi originalni članak

Tajna služba objavila je kako će trojica agenata napustiti dužnost zbog skandala s prostitutkama prije summita u Kolumbiji. Američka tajna služba u subotu je s dužnosti suspendirala 11 agenata za koje sumnja da su u hotelske sobe doveli prostitutke. Skandal se proširio i na 10 vojnika iz osiguranja.

Skandal se zbio u srijedu kada su agenti koji su prije dolaska predsjednika Baracka Obame otišli izvidjeti sigurnosno stanje, doveli nekoliko prostitutki u sobe. 

Tajna služba je u priopćenju izvijestila kako provodi temeljitu istragu i koristi sve tehnike ispitivanja koje primjenjuje na svjedocima i zaposlenima. 

Kolumbijska prostitutka za New York Times ispričala je kako joj je jedan agent dao 30 dolara iako su se ranije dogovorili za cijenu od 750 dolara. Djevojka (24), čije ime nije poznato, rekla je kako su im agenti prišli u diskoteci večer ranije, javlja AFP

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mesoterija_1 21.04.2012.

    pa i oni su ljudi

  • MLADEN_5 19.04.2012.

    Misle da su savrseni , i da im nitko ne moze nista.

  • MLADEN_5 19.04.2012.

    Ljudi s velikom misli o sebi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare