To je to što me zanima!

'Zbog smrti našeg Valentina, nećemo slaviti nakon utakmice'

Automobil i motocikl su se sudarili noćas u Tisnom na cesti D-121 kod vatrogasnog doma. Motociklist Valentin Kajtazi (27) je prevezen u bolnicu u Šibeniku gdje je kasnije preminuo
Vidi originalni članak

Susret Hrvatske i Rusije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Tisnom će se pratiti u tišini. Noćas je, naime, u prometnoj nesreći poginuo mladić iz ovog mjesta, 27-godišnji Valentin Kajtazi.

- Oko 23.32 sati na državnoj cesti D121 u Tisnom dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali automobil i motocikl, a ozlijeđen je 27-godišnji motociklist. U intervenciji Hitne medicinske pomoći prebačen je u Opću bolnicu Šibenik, gdje je 40 minuta nakon ponoći preminuo - rekli su nam iz šibenske policije.

Policijskim očevidom, zbog kojeg se promet kroz Tisno noćas odvijao obilaznicom, utvrđeno je da je za nesreću kriv 64-godišnji vozač Forda, koji je motociklistu oduzeo prednost dok se sa sporedne ceste uključivao na glavnu kojom je nailazio motocikl. 

SUDAR U TISNOM Motociklist je umro u bolnici: Automobil mu oduzeo prednost

Valentin Kajtazi u Tisnom je s obitelji vodio popularni kafić Light, a bio je i uspješan boksač. Trenirao je u u Kick-boxing klubu 'Petar Krešimir'.

Zbog stradavanja sumještanina i kolege tišnjanski ugostitelji su odlučili da nakon utakmice, kakav god bio njen tijek, neće paliti muziku, a Turistička zajednica Općine Tisno otkazala je sva događanja zakazana za subotu, nedjelju i ponedjeljak.

Poginuli Valentin Kajtazi potomak je obitelji doseljenika s Kosova u trećoj generaciji.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Hrvat1979 08.07.2018.

    Nije bitno otkud je poginuli i sto je drzao

  • 08.07.2018.

    Boje ih se mještani pa ne smiju slaviti.

  • kinezojapanac 08.07.2018.

    Ovo je suvišno komentirati. Sada se samo čeka koliko godina će dobiti vozač Forda jer 24 sata je presudio da je kriv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare