To je to što me zanima!

Zbog Split Pridea u centru će biti zatvoreno nekoliko ulica

Bit će zatvoren dio od kružnog toka na Zapadnoj obali (raskrižje Trumbićeve obale i Brajevića prilaza) prema rivi, od Manuške poljane prema Sinjskoj ulici i Đardinu...
Vidi originalni članak

Zbog Split Pridea, u subotu 7. lipnja u užem centru grada, od 10.30 sati do završetka osiguranja bit će blokirano nekoliko prometnica osim za vozila javnog gradskog prijevoza, vozila s dozvolom i Hitnih službi. Tako će biti zatvoren dio od kružnog toka na Zapadnoj obali (raskrižje Trumbićeve obale i Brajevića prilaza) prema rivi, od Manuške poljane prema Sinjskoj ulici i Strossmayerovom parku odnosno Đardinu te od raskrižja Zagrebačke i Držićeve ulice prema Đardinu. 

Od 13 sati bit će povremeno ograničeno kretanje Ulicom kralja Tomislava, Marmontovom, rivom, Narodnim trgom i Bosanskom ulicom. 

Ove će godine program Pridea, umjesto na rivi, biti u Đardinu. Okupljanje pripadnika LGBT zajednice predviđeno je u Đardinu u 12 sati. Kroz centar grada krenut će oko 14 sati, a na rivi je planirano kraće zadržavanje. Potom će na Pjaci biti podignuta zastava LGBT zajednice nakon čega povorka ponovno ide u Đardin. 

Idi na 24sata

Komentari 569

  • boban10_1 07.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

  • Torcaast 07.06.2014.

    Sta se ne setate ovako po splitu bez policije,ne tribamo svi znat da ste gayevi zadrzite to za sebe

  • malamaca1 07.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare