To je to što me zanima!

Zbog štrajka švedskih pilota blokirano oko 20.000 putnika

Nakon mjeseci pregovora, sindikat SPF švedskih pilota odbacio je prijedlog o povećanju plaća za 2,2 posto i dalje zahtijeva povećanje od 3,5 posto
Vidi originalni članak

Oko 20.000 putnika blokirano je u subotu, drugog dana štrajka švedskih pilota skandinavske zrakoplovne tvrtke SAS zbog kojeg je otkazano 159 letova, objavila je tvrtka.

"Učinili smo sve što je bilo u našoj moći da spriječimo štrajk ali nismo nažalost bili u mogućnosti postići sporazum", izjavila je glasnogovornica SAS-a Karin Nyman u priopćenju.

"Prioritet su trenutno naši putnici i činimo sve što možemo da pomognemo putnicima pogođenima štrajkom", dodala je ona.

Letovi danskih i norveških pilota nastavljeni su normalno, istaknula je glasnogovornica.

Nakon mjeseci pregovora, sindikat SPF švedskih pilota odbacio je prijedlog o povećanju plaća za 2,2 posto i dalje zahtijeva povećanje od 3,5 posto.

Do štrajka dolazi u jeku turističke sezone za SAS a posebno su pogođeni charter letovi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Upala mozga 13.06.2016.

    Turska eksplozije, Grcka emigranti, Francuska protesti, Svedska strajkovi.... jbt nama je jos super, samo da ne nagrnu svi ovamo! :)))

  • stoposto hrvat 12.06.2016.

    kao govori se da se riješit stare garniture političara.... ne vrijedi kad ovi mladi političari uz njih se nauče krasti ...i moš ga jeb....t....nikad mi na zelenu granu nit će od hrvatske bit ikad išta....samo mi ove naše djece žao...zakoni i pravosudje nam je čisti kriminal i pogoduje lopoviji bilo sitnoj bilo krupnoj....tako da što reći .....ko nas je....be....kad ne znamo izac i sve blokirati....a jesmo složni mi hrvati nema sta....

  • stoposto hrvat 12.06.2016.

    tako je...

Komentiraj...
Vidi sve komentare