To je to što me zanima!

Zbog suše i požara proglasili elementarnu nepogodu u Istri

Posljedice dugotrajne suše su i smanjenje stočarske proizvodnje te ogromni pad proizvodnje mlijeka zbog nedostatka krmnog bilja i nemogućnosti ispaše
Vidi originalni članak

Zbog tuče, suše i požara Ivan Jakovčić, župan Istarske županije, je proglasio elementarnu nepogodu za istarske gradove i općine, piše Tportal. Prema prvim procjenama šteta je 123 milijuna kuna, a očekuje se da će biti i veća. 

Posljedice dugotrajne suše su i smanjenje stočarske proizvodnje te ogromni pad proizvodnje mlijeka zbog nedostatka krmnog bilja i nemogućnosti ispaše. Također smanjena je proizvodnja ljekovitog bilja te berba šumskih plodova poput kupina, malina, raznih gljiva i tartufa. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • palermo_1 12.08.2012.

    Elementarna nepogoda ima ime a to je IDS na čelu sa el njinjom kokainjom vidim da se krivica pokušava prebaciti na HDZ neka mi Tukan objasni tko vlada Istrom več 20 godina a da za tu Istru nije napravio ama baš ništa osim veličanja vinara i te njihove pišljive malvazije. Sutra opet glasajte za ista govna koja nas truju svo vrijeme vladanja u Istri.

  • Ujka 11.08.2012.

    Pa u Istri nikada nije bilo suše tolike, na Sjevernom Jadranu su bili česti pljuskovi i kiše ,sada ni tamo nema više toga..Hrvatska postaje Sahara..

  • Velečasni 1 11.08.2012.

    Tu su neki spomenuli praonice automobila.Navodno neke imaju svoju bušotinu,ili tehnološku vodu u zatvorenom krugu cirkulacije,te da ne idu preko vodomjera.Tako nešto se moglo pročitati po novinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare