To je to što me zanima!

Zbog visokih naknada lažni baby boom u Primoštenu

Općina Primošten daje najveću novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta u Hrvatskoj. Načelnik Općine Petrina kaže da to mnogi zlorabe
Vidi originalni članak

Općina Primošten daje najveću novčanu pomoć za opremu novorođenčadi u državi. Ove godine Općina je s 5000 kn darovala 40 beba, odnosno ukupno 200.000 kn. Proračun za 2010. godinu je 14,6 mil. kn, no naknada za  bebe  se neće smanjivati, ali će se postrožiti kriteriji za njenu dodjelu. 
- Ispada da je Primošten doživio baby boom, a u vrtićima nema djece. Zbog naknade su trudnice iz različitih krajeva, prijavljivale prebivališta u Primoštenu prije poroda. Čim bi se dijete rodilo,  nestale bi s naknadom - kaže primoštenski načelnik Stipe Petrina. .

Idi na 24sata

Komentari 2

  • majana 16.12.2009.

    Koje su ovo bolesne uvrede?Tovarsko-blitvarske bi značilo točno što? Kako te nije sram????Osim toga mi se čini da piše kako su se prijavljivale trudnice IZ DRUGIH KRAJEVA! Možda baš iz te rupe iz koje si ti ispuzao. A u pronađi točno značenje riječi mirotvorac pa ćeš vidjeti da ti komentar ne iz uz ime.Sad će ovaj izbrisati mene umjesto tebe koji vrijeđaš cijelu regiju.

  • MIROTVORAC 16.12.2009.

    Nemožeš vjerovati - lopuže tovarsko blitvarske -kako vas nije sram ,samo kako bi mukte do love i to na uštrb djece - strašno ,sram vas bilo -i tko je to uopće dozvolio da se daje toliko za rođenje djeteta a po drugim općinama samo po 1000 kn !!???

Komentiraj...
Vidi sve komentare