To je to što me zanima!

Zbog vjernosti prema PEZ figuricama dobila je 'Kitty’

Nataša Borčić (37) iz Kaštel Starog skuplja PEZ figurice godinama. Distributer PEZ figurica je nagradio njezinu vjernost nakon članka u 24sata
Vidi originalni članak

Ekskluzivni distributer PEZ figurica, tvrtka Makart, nakon članka o strastvenoj kolekcionarki figurica Nataši Borčić (37) iz Kaštel Starog odlučio je potražiti gospođu te joj se zahvaliti na vjernosti. Ruku punih darova došli su u njezin dom u obiteljskoj kući u Kaštelima, gdje ih je dočekala cijela Natašina obitelj.
- Kad su me telefonski nazvali nisam mogla vjerovati. A kad su mi rekli da će me nagraditi, samo sam im zahvaljivala jer tako nešto mi nije bilo ni na kraj pameti. I stvarno, došli su i donijeli mi punu vrećicu PEZ-a. Pogledajte ovu veliku figuru Kitty. Tako nešto još nikad nisam imala - presretna je bila Nataša, a i njezin petogodišnji sin Matej, koji se nije ni na trenutak mogao odvojiti od novih igračaka. Većinu stvari koje je donio Danijel Mikrut u ime svoje tvrtke još se ne može naći na hrvatskom tržištu, tako da je Natašino oduševljenje bilo još veće. Nataša skuplja figurice odmalena. Ima ih oko 300. Najstarija figurica ima 35 godina, a vrijednost im je oko 10.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sinke 23.10.2008.

    bravo.

  • Elio 23.10.2008.

    za svaku pohvalu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare