To je to što me zanima!

Zbogom celulitu: Stiže traper koji "ubija" narančinu koru

Traperice koje tope celulit, ali ostavljaju ženske obline, prodaju se za oko 1330 kn. Pri nošenju ispuštaju otopinu koja se utrljava u kožu i izaziva efekt mršavljenja
Vidi originalni članak

Prve traperice koje su ujedno anticelulitni tretman, predstavljene su prošli tjedan u Milanu. Trebale bi pomoći milijunima žena kojima se više ne da mazati kremicama ili ići na skupe i bolne tretmane kako bi pobijedile narančinu koru. Eve cosmetic jeans rezultat je dizajna Luce Bertija, koji je u 30-godišnjoj karijeri radio za popularne brendove poput Diesela i Parasuca, i svjetski poznatoga kozmetologa Florencea Bombarda. Traperice su prožete mikrokapsulama koje sadrže kofein, vitamin E i escin, sastojak koji poboljšava mikrocirkulaciju kože.

Pri nošenju traperice ispuštaju otopinu koja se kretanjem postupno utrljava u kožu i izaziva efekt instantnog mršavljenja ostavljajući kožu mekanom i glatkom. Dakle, potrebno je samo uskočiti u nove omiljene traperice te hodati ili sjediti i dragocjeni sastojci u trapericama će učiniti svoje. Klinički testovi na 20 žena koje su 27 dana nosile ove traperice pokazali su da su 28. dan izgubile do 1,8 cm u struku i 1,6 cm u bedrima. Novim trapericama, tvrde proizvođači, moguće se riješiti celulita bez vježbanja i masaža. Ovo nisu jednokratne traperice koje je potrebno nakon 28-dnevne kure baciti. Nakon mjesec dana potrebno ih je samo ponovno “napuniti”. Proizvođač savjetuje da hlače perete jedanput na tjedan, na temperaturi od 30 Celzijevih stupnjeva kako bi “čarobni” sastojci u tkanini dulje trajali. Nakon pranja i sušenja potrebno ih je umočiti u otopinu s aktivnim sastojcima koja se dobije pri kupnji i anticelulitne traperice opet su spremne za uporabu.

Hrvatski kozmetičari skeptični su prema talijanskom izumu. Tvrde da niti jedna krema na tržištu ne “ubija” celulit nego samo zaglađuje kožu te da je za prave rezultate potrebno vježbati i poboljšati cirkulaciju.    

Idi na 24sata

Komentari 12

  • TheBaka04 04.03.2011.

    moš mislit rebe ko rebe

  • djtomcrazy 04.03.2011.

    svašta će oni staviti u prodaju samo da se dobro zaradi , pretpostavljam da su to hlače za žene - kosture koje nemaju više od 40 kg , sumnjam ja da imaju xxl veličine , takvima ionako nema pomoći

  • revcipisko1 04.03.2011.

    ...šta još jadnice neće pokušati da bi bile malo više sexy...već sada imaju osobine cyborga (silikonske cice i usnice, umjetne trepavice, umjetni nokti, zubi, umetnuti pramenovi..), stekneš dojam da si sa robotom...vjerovatno ce za koju godinu, prije izlaska imati i kolekciju glava koje ce se moci zamjeniti, ali i to nekima nece biti dovoljno...i naravno, nikada nece priznati da sve to rade samo zbog nas MUŠKARACA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare