To je to što me zanima!

Zbogom politici: Martina Dalić karijeru će nastaviti u MMF-u

Martina Dalić bi se u Međunarodnom monetarnom fondu trebala baviti fiskalnom politikom, tj. reformama vezanim uz javne financije, što je njezin glavni interes
Vidi originalni članak

Martina Dalić svoju će karijeru nastaviti u Međunarodnom monetarnom fondu. Podsjetimo, Martina Dalić, bivša ministrica financija, prije nekoliko mjeseci dala je ostavku na mjesto zastupnice u Saboru. Dalić je u Saboru prvo bila predstavnica HDZ-a, a zatim je lani izašla iz stranke i ostala u Saboru kao nezavisna zastupnica.

Još kad je dala ostavku na mjesto u Saboru kazala je da će karijeru nastaviti u privatnom sektoru.

- To je logičan nastavak nakon što sam istupila iz HDZ-a. I ranije sam rekla da se ne namjeravam baviti politikom. Neću sudjelovati na listama i neću se baviti politikom - kazala je Dalić kada je odlazila iz Sabora.

Martina Dalić bi se u MMF-u trebala baviti fiskalnom politikom, odnosno reformama vezanim uz javne financije, što je i glavno područje njenog interesa, piše tportal.

Njen angažman u MMF-u bit će vezan uz zemlje regije koje se nalaze u procesu pristupanja Europskoj uniji. Stoga će, nakon inicijalnog boravka u Washingtonu, najveći dio vremena provoditi u Beogradu.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • CRNA GIZA 02.09.2015.

    Masonska sluga dobiva nagradu za štetu koju je provala napravit HDZu.

  • dragan1967 02.09.2015.

    Zbogom politici??? Šta je MMF bazen u Zagrebu?

  • Razum999 02.09.2015.

    Što znači baviti ? volonterski , profesionalno ili kao zaposlena ili iz gušta ???niti jedno nije sposobna !! jedno su želje ,a jedno mogućnosti.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare