To je to što me zanima!

'Zbunjeni policajac' pustio silovatelja da dovrši napad

Nesposobnom policajcu prijeti otkaz jer je ostavio ženu sa silovateljem koji je nastavio s napadom. Povjerovao je da se radi samo o glasnom seksu
Vidi originalni članak

Britanskog policajca Matthewa Harrisa poslali su u stan nakon što su susjedi pozvali pomoć čuvši očajničke vapaje žrtve. Silovatelj Vytautas Jasionis (54) izašao je iz spavaće sobe i rekao policajcu da ima sporazumni glasni seks s 32-godišnjom ženom u njezinom stanu u Greenwichu. Harris je povjerovao i otišao, a sa žrtvom nije ni razgovarao. Nakon što je otišao, Jasionis je pretukao žrtvu i opet je silovao. Konačno je nazvala policiju nakon napada i imenovala Jasionisa i njegovog brata Antanasa kao napadače. Sudac Michael Carroll kaznio je policajca zbog 'nepotpune istrage' nakon što su Jasionisa osudili za silovanje.
- Potpuno je neoprostivo što policajac nije tražio da razgovara sa ženom - rekao je sudac. Policajac će ostati bez posla. Antanasa Jasionisa (50) već su tražili zbog ubojstva supruge u rodnoj Latviji. Oslobodili su ga sumnje za silovanje, ali je u pritvoru i čeka izručenje.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • thoMPson 19.10.2009.

    a je li policajac ili nije.....

  • user_23463 13.10.2009.

    Ma daj molim te, pa tko bi se s tobom sporazumno? Ni da škartoc na glavu staviš, ne hvala

  • cevi 13.10.2009.

    Ovaj pandur je ka onaj iz south parka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare