To je to što me zanima!

Zdravko i Višnja Pevec će ovih dana izaći iz pritvora?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Istraga u slučaju supružnika Pevec je dovršena, a dokumentacija je predana Županijskom državnom odvjetništvu koje će odlučiti hoće li dići optužnicu
Vidi originalni članak

Zdravku Pevecu dvomjesečni pritvor ističe u četvrtak, a njegovoj supruzi Višnji dan kasnije te se očekuje njihov izlazak na slobodu. Prema riječima istražne sutkinje Županijskog suda u Bjelovaru, Dajane Barberić Valentić, istraga je dovršena i spisi su predani Županijskom državnom odvjetništvu koje će odlučiti hoće li podići optužnicu. Ispitano je 12 svjedoka, a navodno je dio dokumentacije vezan uz povrat poreza dostavljen čak iz Austrije. Bračni par Pevec je u pritvoru od početka lipnja. Sumnjiče ih za nekoliko kaznenih djela iz domene gospodarskog kriminala. Trećeosumnjičena Dragica Barišić puštena je na slobodu nakon saslušanja.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • istina52 31.08.2010.

    Na ovoj slici mi izgledaju tako izgubljeno kao dva pokisla \"pauna\" okićena jedino bujnim vlasima izrazito crnim i žutim!!

  • istina52 31.08.2010.

    Važno je da su izašli, ali i to što su naučili iz svega toga. Kad se obogatiš promijeniš scenografiju i kostimografiju, ali unutra je sve isto! Zato što dalje od onih crvenih dugih halijna, onih čudnih stilista sa \"kobasicama od usta\" i one famozne pjesme od koje se sva naježim \"Ima jedna tajna veza\" Što daaaaaaalje od svega toga!!!!

  • johntaylor 31.08.2010.

    hahahah i oni u cuzi!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare