To je to što me zanima!

Marić o Adrisu: Ne znam otkud sve to, i dalje ostajem ministar

Je li bilo kakvih pregovora i razgovora s Adrisom, nije htio komentirati. Podsjetimo, Glas Istre objavio je kako bi ministar Marić trebao otići iz Vlade i zasjesti na mjesto predsjednika Uprave Adris Grupe
Vidi originalni članak

Ne znam otkud te informacije. Moja pozicija je ministar financija i do daljnjega ostajem obnašati tu dužnost, rekao je Zdravko Marić uoči početka sjednice Predsjedništva HDZ-a.

Je li bilo kakvih pregovora i razgovora s Adrisom, nije htio komentirati. Podsjetimo, Glas Istre objavio je kako bi ministar Marić trebao otići iz Vlade i zasjesti na mjesto predsjednika Uprave Adris Grupe.

ODLAZI LI MINISTAR FINANCIJA? Glas Istre: 'Marić ide u Adris!'; Vlada: 'Prvi put čujemo za to'

Voljeli bismo da možemo komentirati, ali nemamo što. Adris kotira na Zagrebačkoj burzi i obvezni smo, u skladu s pravilima, pravodobno objavljivati točne informacije - reakcija je Adrisa na cijelu priču oko ministra Marića, prenosi Večernji

Ne znam tko je plasirao tu informaciju. Koliko znam ja sam ministar financija, rekao je Zdravko Marić u emisiji RTL Danas.

- Nisam ni stigao razmišljati tko je iza toga - komentirao je natpise Glasa Istre da prelazi u Upravu Adris Grupe.

- Do daljnjeg sam ministar financija - rekao je.


 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • kormilar 12.11.2018.

    Miševi napuštaju brod koji tone!

  • 12.11.2018.

    Marica splet sretnih okolnosti cini prividno dobrim ministrom. Da je kriza kao prije par godina, ukakao bi se i vise od lalovca!

  • Muško 12.11.2018.

    Čudi me da ne pišete o Plenkoviću, da je pokrenut postupak protiv njega od strane povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa. Zasto ne date javnosti pravu istinu? Zašto ih štitite?

Komentiraj...
Vidi sve komentare