To je to što me zanima!

Zdravko Mustač je No. 1: Pravi razlog 'rata' s Njemačkom

Iako je zakon dobio ime po Perkoviću, Njemačka traži mnogo važnije Udbine ljude. Državni vrh krije prave razloge zašto su pokrenuli besmisleni rat s Njemačkom
Vidi originalni članak

Josip Perković je manje važan lik u kompleksu “Lex Perković”, rekao nam je jedan umirovljeni političar, iz prve ruke upućen u ezoteriju obavještajne zajednice.

- Za Perkovića vam danas svi znaju, nastavlja on. - No pitajte ljude tko je Zdravko Mustač. Devedeset devet posto građana nije čulo za njega. A Mustač je središnja figura te priče. Dok je, naime, Perković u Jugoslaviji bio dužnosnik srednjeg ranga, Mustač je bio šef hrvatske, a potom i šef savezne Službe državne sigurnosti. On zna sve. O njemu danas, osim usputno, hrvatski mediji ne pišu iako je njemačka policija još 2009. godine izdala nalog za njegovo uhićenje. Uz njega, zbog sudjelovanja u ubojstvu Stjepana Đurekovića Nijemci su zatražili uhićenje Josipa Perkovića, Ivana Cetinića, Ivana Lasića i Borisa Brnelića. Na njemačkim je popisima, međutim, još dosta imena.

- Mustač zna sve što je savezna Udba radila posljednjih dvadeset godina. Kao što zna sve i što je radila hrvatska služba. Prvo, tu su vam svi popisi suradnika, veza, rezidenata, veze prema drugim službama. Drugo, tu su ubojstva. Treće, tu su veze prema Partiji.

>>> Više pročitajte u Expressu

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Halo Bing, kako brat 08.09.2013.

    DIO 2. - ...Kako smo prošli mi, to je svima jasno. Ono što je dobro bilo u prošlem sustavu (što je bilo loše, svi znamo) izgubili smo, a u novom osim lažnih obećanja, pljačke, kredita , nezaposlenosti, gladi i ropstva, nismo dobili baš ništa. Eto, dobili smo EU federaciju, koja će bez razmišljanja cijeli narod kazniti jer predstavnici naše vlade nisu htjeli izručiti Perkovića (koji je Đurekovića možda dao ubiti, a možda ipak i nije) Koga to štiti Milanović? Perkovića ? Vanju Špiljka? Nejasno je, jer kandidata živučih, bogatih i močnih je dosta. Ali svakak, Z.Mustaća i J.Perkovića sigurno NE. No iako glasnogovornica EK i Vivianne Reading stalno spominju "komunističku ideologiju" kao razlog ubojstva, po njima nedužnog emigranta, (emigranta - komuniste koji možda je a možda i nije, 1 od učesnika pronevjera ogromne INA love (i djelom i njen korisnik), otkrivene krajem 70tih te u Njemačkoj nakon toga proglašen "poduzetnikom") ako malo bolje proaliziramo stvar, i ako je UDBA uistinu počinila to ubojstvo - napravili su to radi nadolazećeg kapitalizma radi kojeg se morala prikriti pljačka. Dakle radi novog režima, onog nadolazećeg, kapitalističkog.... Uglavnom, sve je to jako gadljivo. Idemo iz režima u režim....i tako već stoljećima, u ponekom nešto dobijemo, ali u konačnici volja svjetske elite je da na kraju izgubimo sve.

  • Halo Bing, kako brat 08.09.2013.

    DIO 1. Da je Zokijevoj škvadri, a bogme i dosta njih iz Tomine,samo Z.Mustač problem, kao i J.Perković, dano bi obadvojica (Mustač i Perković) cugali pivu u Njemačkoj zatvorskoj kantini. I to uz sve zasluge koje, šta je je, imaju za stvaranje HR obavještajnih službi, i za eliminaciju Srpske obavještajne mreže u Hrvatskoj u ranim 90tima. Problem je drugo. U vrijeme kad su se događaji Perković-Đureković odvijali već se naveliko kuhao raspad bivše države, kao i slom socijalizma u istočnom bloku. Mnogi komunistički moćnici znali su što će se dogoditi i pripremali su se za promjenu, nastojeći zadržati svoje pozicije i zgrabiti (čitaj: pokrasti) što više novaca narodu i državi, kako bi u kapitalizmu bili na samom vrhu piramide. O čemu Zdravko Mustač i J. Perković ko obavještajni profići od glave do pete itekak znaju. I u tomu je glavni problem kak za sadšnju vlast, tak i za dosta njih u oporbi. 1 od gorespomenutih komunističkih je i sin Mike Špiljka, Vanja. Osoba (in)direktno, preko oca Mike, ukljućena u sporno ubojstvo Đurekovića. Danas, kralj Balkanske nafte, ultrabogati čovjek, s vilom u Švicarskoj, i sa mnogim poslovnim vezama u današnjoj Hrvatskoj. Vanja vjerojatno i danas ima dobre poslovne veze sa INA-om. Uostalom zajedno sa likvidiranim Đurekovićem je bio 1 od direktora. Osim toga INA je bila odskočna daska podost današnjih HR tajkuna. I crvenih a bogme i plavih. Prošle godine (ak se ne varam) Vanjina Švicarska firma je započela gradnju marine u Novom Vinodolskom, do još nejasne uloge u gradnji polo terena u Istri. Ne treba zaboraviti i 1 Vanjin pozitivan potez. Pomoč Hrvatskoj 91. pri nabavi naoružanja..........

  • 08.09.2013.

    Osumnjičene Udbaše treba isporučiti u Njemačku, a u Hrvatskoj treba održati prijevremene parlamentarne izbore zbog izgubljene vjerodostojnosti članova Vlade RH i pokušaja obmane hrvatskih građana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare