To je to što me zanima!

Zekanović: Milanović je rekao da izgledam kao pedofil. To je utuživo. Dao sam odvjetnicima

Saborski zastupnik je u četvrtak na konferenciji za medije u Splitu predsjednikove izjave, ali i svoj prijedlog da Zoran Milanović bude saslušan na Antikorupcijskom vijeću
Vidi originalni članak

Predsjednik Milanović i saborski zastupnik Hrvoje Zekanović danima se prepucavaju. Sve je počelo kada je Zekanović na svojem Facebook profilu objavio snimku na kojoj navodno zove 112, pa preko njih pokušava doći do Klinike za psihijatriju Vrapče. 

KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI 'Može mi puvat'. Tako izgleda Milanovićevo vraćanje digniteta funkciji predsjednika Republike

- Zovem iz Šibenika, Hrvoje Zekanović, trebao bih hitno psihijatrijsku bolnicu Vrapče u Zagrebu- započeo je, a potom zatražio da se nekoliko snažnih tehničara odmah pošalje na Pantovčak gdje se ' jedan stanar oteo kontroli'.

Kasnije je rekao da je to bio skeč te optužio predsjednika da ga je već nekoliko puta nazvao pedofilom. Podsjetimo, dok je davao izjave na Interliberu, Milanovića su novinari upitali o Antikorupcijskom vijeću i sugerirali da bi ga Zekanović možda upitao o klubu u Slovenskoj kojeg često spominje. Milanović je tada sarkastično uzvratio kako je 'čuo da je Zekanović pedofil'. 

Saborski zastupnik je u četvrtak na konferenciji za medije u Splitu predsjednikove izjave, ali i svoj prijedlog da Zoran Milanović bude saslušan na Antikorupcijskom vijeću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'ŽIVI BILI' Majke Srebrenice: Komentar predsjednika Milanovića o genocidu je 'jadan i bijedan'

- Moja ideja da se pozove Zoran Milanović je itekako dobra jer je on bio predsjednik Vlade RH. To je čovjek koji ima informacije kada su se prodavale Bijele noći, naftno polje u Rusiji. To je čovjek koji je sudjelovao također i u prepuštanju naftnih polja u Siriji, a ono što će građane posebno interesirati – s kim je on bio, što je radio, s kim je razgovarao u klubu u Slovenskoj. Dok su Hrvati bili u lockdownu, zatvoreni u svojim kućama, strahovali od druženja sa svojim obiteljima, on je bančio, jeo i pio s ljudima sumnjivog karaktera, ja ću reći s podzemljem jer danas imamo optužnicu protiv ljudi koji su bili vlasnici tog kluba- rekao je Zekanović.

Dodao je da je siguran kako aktualni predsjednik RH ima jako dobrih informacija o potencijalnoj korupciji u Ini.

POGLEDAJTE VIDEO Zoran Milanović na natjecanju oružanih snaga RH u Crossfitu

- Ja ga ovim putem izazivam da dođe- poručio je.

- Činjenica koja govori koliko je Milanović uzrujan je njegova jučerašnja izjava. On je dao jednu prizemnu, degutantnu izjavu gdje je mene nazvao čak i pedofilom. To je nešto što je i utuživo. Danas je taj materijal kod mojih odvjetnika pa ćemo vidjeti hoćemo li na njegov račun otići negdje na putovanje- rekao je Zekanović.

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 11.11.2022.

    Sretnu se dva dalmatinca poslje jednog teškog radnog dana i kaže jedan bia sam ka tovar a drugi kaže bolje i to nego ko zeko stalak za bicikle pa u sridu.

  • 11.11.2022.

    Milanović je to prdofilstvo spomenuo u nekom drugom kontekstu, samo treba imati i nešto između ušiju da bi se razumjelo. Nije sve bukvalno.

  • neidemdalje 10.11.2022.

    nije rekao da jesi nego da ličiš ... pa i ličiš...

Komentiraj...
Vidi sve komentare